Oriflame The One Colour Impact Krem Göz Farı


Oriflame The One koleksiyonunun Colour Impact Krem Göz Farları ile karşınızdayım. Bende mevcut olan 3 renkten bahsedeceğim. Üstteki görseldeki farların renkleri soldan sağa Deep Indigo, Rose Gold ve Petroleum Shine. 


Çekimler flaşsız. Görsel tam renkleri yansıtıyor. Krem far olduğundan sürüş kolay. Makyaj için fazla zaman ayıramayanlar varsa veya pratik ürün arıyorsanız bu krem farlar el ile de rahat sürülebiliyor. Yine de ben her zaman fırçayı tercih ediyorum :) Renkler gördüğünüz gibi hafif. Görsellerde tek kat uyguladım. Dilerseniz daha yoğun renkler için çift kat sürebilirsiniz.



Deep Indigo koyu bir mavi, Rose Gold, pembeyle ten rengi arasında çok hafif ve hoş bir renk ve Petroleum Shine, grimsi bir siyah. Benim bu farlarda sevdiğim abartısız renkleri oldu. Doğal bir görünümleri var ve hafif ışıltı veriyorlar.  Dağılma ya da bulaşma gibi bir şey olmadı bende. Günlük kullanım için rahatlıkla tercih edilebilir.

Oriflame hakkında her şeye www.orikatalog.com sitesinden ulaşabilir, ürün siparişi verebilir veya üye olabilirsiniz. 

4 yorum:

  1. krem farları göz kapağında çizgi halinde toplanma yapıyor genelde hepsi adına konuşmak istemem ama geneli öyle ama renkler harika oriflame ürünlerini çok bilmiyorum belki de çok kullanışlıdır:)) öperim sevgiler tatlım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı krem farlar toplanma yapıyor doğru açıkçası Oriflame'in diğer farlarını bilmiyorum ama bu farlarda öyle bir sorun yaşamadım :)

      Sil
  2. Renkleri çok güzel görünüyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil