imPress Takma Tırnak BIP130 - Pembe


Herkese merhaba

İmPress takma tırnaklar/ojeler pratikliği ile beğenimi kazandı. Kullanımı çok kolay.

Tüm tırnaklarınıza uyacak şekilde tırnakları hazırlıyorsunuz. Yapıştırmadan önce yağdan arındırmak için kutudan çıkan temizleme mendili ile tırnakları siliyorsunuz. Takmadan önce yapışkanını çıkarıp hemen tırnağınıza yapıştırıyorsunuz. Ve kullanıma hazır.

Çıkarmak istediğinizde ise tırnaklarınızı bir süre ılık suda bekletip takma tırnağın kenarından tutarak yavaşça çekiyorsunuz veya pamuk yardımıyla kenarlara aseton sürerek de çıkarabilirsiniz. Ben suda beklettim ve hiç zorluk yaşamadım. 

Kullanıma bağlı olarak 1 haftaya kadar tırnakta kaldığı iddia edilse de rahatça kullanılacak süre max. 3-4 gün. Yapı olarak kalın bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim, biraz daha ince olsa daha hoş duracağından eminim. Tırnak uzatamayanlar veya kısa tırnak kullananlar için tırnakların boyunu ideal buldum. Yapay bir görünüm olmuyor en azından. 

Gelelim kutunun içinden neler çıktığına?

24 adet takma tırnak, temizleme mendili, mini kağıt törpü.




Tırnakta nasıl duruyor derseniz aynen şöyle duruyor :)



imPress takma tırnak deneyimim böyleydi. Sürekli kullanıyorsanız birkaç gün rahatlıkla idare edebilecek bir ürün. Fiyatı biraz yüksek evet ama indirimde yakalanırsa gayet uygun fiyata alınır. İndirimle birlikte alınıp kullanılabilir diye düşünüyorum. Pratikliğe önem verenlerin aklında bulunsun.

NOT: Artık Gratis'lerde satılıyormuş. Temin etmek açısından güzel bir haber.

2 yorum:

  1. duruşunu çok sevdim cnm , bende tırnak uzatamayangillerdenim :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil