İki Hayat Arasında - Jessica Shirvington / Yorum


Orijinal İsim: Between the Lives
Yazar: Jessica Shirvington
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Çevirmen: Aslı Tümerkan
Sayfa: 320
Baskı Yılı: 2014

Sabine, 18 yaşında, iki farklı hayat yaşıyor. Gerçek anlamda iki hayat. Aynı günü iki hayatında da yaşıyor. Bunu yıllardır tekrarlamak onu fazlasıyla yıpratmış. Tek bir hayatta devam etme şansı olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. 

Wellesley'de yaşadığı hayatta zengin, havalı, iyi şekilde eğitim alan, prenses edasında bir Sabine var karşımızda. Anlayışlı anne babaya ve hiç anlaşamadığı iki abiye sahip. Kızların peşinden koştuğu ama kendisine bir şey hissettirmeyen Dex ise onun sevgilisi. 

Roxbury'de yaşadığı hayatta maddi zorluklar çeken, biraz asi olan evin büyük kızı Sabine var karşımıza. Tesadüfen yaşadığı bir kazada bazı şeylerden şüphelenen Sabine, kendinde bazı deneyler yapar ve bu deneyleri ailesi fark edince klinik onun için kaçınılmaz olur. Aralarında müthiş bir çekimin olduğu Ethan tam bu noktada devreye girer. Ethan eğer böyle bir şey yaşıyorsa iki hayatın kıymetini bilerek onları en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini anlatmaya çalışır. Peki Ethan'ın sırrı yok mu derseniz ohooo o da Sabine'den aşağı kalmaz sır konusunda :) Ama bu sır bir son mu yoksa başlangıç mı onu okumadan bilemiyorsunuz işte :D

Sonuna kadar acabalarla okuduğum bir romandı. Kurgusu fazlasıyla hoşuma gitti. Akıcı olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Kitaba başladım ve bir baktım bitmiş. Elimden bırakamadan okudum desem yalan olmaz. Farklılık arıyorsanız İki Hayat Arasında sizin için biçilmiş kaftan. Sonu nasıldı derseniz tam bir son gibi değildi. Seri olmadığından (ki olsa iyi olurmuş) eksikleri hayal gücümle tamamlamak zorunda kaldım :) 

0 yorum:

Yorum Gönder