Belalı Düğün - Jamie McGuire / Yorum (Beautiful #2.5)


Orijinal İsim: A Beautiful Wedding
Yazar: Jamie McGuire
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Çevirmen: Boran Evren
Sayfa: 152
Baskı Yılı: 2014

Belalı Düğün bir novella yani kısa roman. Tatlı Bela ve Ayaklı Bela'dan sonra okumanızı öneririm. Çünkü bu ikilinin evlilik öncesi ve sonrasını anlatıyor.

Kötü olaylar ile başladı ama devamı eğlenceli idi. Ne yalan söyleyeyim Travis'i okumayı özlemişim. Bilen bilir "Güvercin" dendi mi akla Travis Maddox gelir. Adam bileğine güvercin dövmesi yaptıracak kadar seviyor. Gerçi evlilik sonrası Abby'nin yaptığı çılgınlığında ondan aşağı kalır yanı yok. 

Düğünün sebepleri derinlemesine anlatılmamış. Kısa kısa bahsedip geçilmiş. Eğlence yönüne ağırlık verilmiş. Çok kısa geldi bana. Birkaç saat sürdü bitirmek zaten. Kişisel fikrim yazılmasaydı da olurdu şeklinde. Kapağı çok hoş ancak ayraç hoşluğuna rağmen aşırı büyük geldi bana. Seriyi sevdiğim için bunu da okumasam olmazdı. Yazarın kalemini zaten seviyorum. Travis'i okumayı da öyle :)

ARKA KAPAK

Abby Abernathy beklenmedik bir şekilde Bayan Maddox olmuştu. Abby ve Travis'in bir anda ortadan kaybolarak, Vegas'ta evlenmeleri hakkındaki her şey bir sırdı… 

Şimdiye kadar Abby neden Travis'e bir anda evlenme teklif etmişti? Düğünden önce neler yaşanmıştı? Bütün bunları başka kim biliyordu? Ve en önemlisi Travis ve Abby için gerçekten bir mutlu son var mıydı? Tatlı Bela ve Ayaklı Bela hayranlarının tüm soruları bu kitapta cevaplanıyor!

0 yorum:

Yorum Gönder