Beemy Honey Nemlendirici Krem


Kış mevsimine şunun şurasında ne kaldı. Her ne kadar tüm mevsimlerde nemlendirici kullanmamız gerekse de biz sadece sonbahar - kış aylarında düzenli kullanıyoruz. Tüm mevsimlerde cildimiz neme ihtiyaç duyuyor. Özellikle yazın güneşe maruz kalan tenimize muhakkak kullanmalıyız. Şimdi gelelim benim bir süredir kullandığım ve beğendiğim nemlendiriciye.


Beemy Honey nemlendirici krem oldukça merak ettiğim ama çekimser yaklaştığım bir üründü. Lila Kutu'da indirimi görünce dayanamayıp almıştım. İyi ki almışım. Koku hassasiyeti olanlar rahatsız olabilir belki ama beni rahatsız etmedi hiç, mis gibi bal kokuyor :) Sürerken az miktarda ürün yetiyor. Cilt tarafından çabuk emiliyor. Nemlendirmesi benim için yeterli geldi. Cildim hassas ve karma. Bazı nemlendiriciler kaşıntı falan yapabiliyor bende bunda öyle bir şey yaşamadım. 


Pompalı şişesi de avantajlı. Bir fıs genelde bana yetiyor. Kuru bölgelere daha fazla, normal bölgelere daha az sürmek yetiyor. Kullanımına gelince gündüz ve gece temizlenmiş cilde uygulanıyor. Tüm cilt tipleri kullanabiliyor. Parafin, paraben, silikon, SLS, SLES, PEG, PPG içermiyor ki bu benim için çok önemli. Nemlendiriciyi ihmal etmeyin olur mu? Hoşça kalın.

3 yorum:

  1. ambalajına bayıldım:) aklımda olsun denemeliyim, bu güzel anlatım için teşekkürler sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. bu markanın temizleme jelini kullanmıştım. 300 ml şişesi vardı ve çok bereketliydi :) temizlemesi iyiydi ancak tüm cilt tipleri demesine rağmen normal olan cildimi biraz kurutmuştu. bu krem için de aynı şey geçerli mi acaba?

    YanıtlaSil
  3. @REÇELİM beğenmene sevindim :) @BirazMakyajÇokçaBakım pompalı olması bereketini arttırıyor :) Benim cildim kışın kuruyor yazları normal hatta yağlıya dönük oluyor. O yüzden benim gibi bir cildin varsa yeterli olur. Ekstra kurutma yapmadı :)

    YanıtlaSil