5. Yıl Kutlaması / İyi ki Varsınız


Herkese merhaba :)

5 yıl önce bu blogu açtığımda bugünlere gelebileceğimi hiç düşünmemiştim. O dönemde o kadar az blogger vardı ki, şimdi çoğu yazmıyor. Üniversiteyi bitirdiğim zamanlarda can sıkıntımı yazarak geçirebileceğimi düşünerek açmıştım. Blog adresimi hiç düşünmeden yazdığımı dün gibi hatırlıyorum :) Bu arada masumkedi ne alaka diyenler Gökhan Özen'in "Masum Kedi" isimli şarkısını bilir misiniz? İşte o şarkının bende ayrı bir yeri olduğundan onu kullanmıştım. Şimdiki aklım olsa daha başka olurdu muhtemelen :) 

5 yıl yazmak hiç kolay değildi. Bu sebeple bazen kendimi her şeyden soyutladığım zamanlarda ara verdiğim oldu. Yine de bu işe başlayan kopamıyor. Eninde sonunda yazmaya geri dönüyor. Ben de aynı şekilde ne zaman ara versem toparlanıp yazmaya devam ettim. İyi ki de devam etmişim.

İlk zamanlar Bursa'da blogger olduğunu bilmiyordum. İstanbul ve Ankara'dan görüştüğüm blogger arkadaşlar vardı. Yüzyüze tanışma imkanımız olmadı çoğuyla ama güzel şeyler paylaştık. Daha sonra yaklaşık 1.5 yıl önce Bursa'daki hepsi birbirinden sevimli blogger arkadaşlarımla tanıştım. Onlarla tanışmak bloga daha fazla bağlanmama sebep oldu. Katıldığımız etkinlikler, düzenlediğimiz buluşmalar, yaptığımız paylaşımlar çok keyifliydi. Yeri geldi birbirimizin dertlerini dinledik, önerilerde bulunduk. Onların yeri o yüzden ayrı, iyi ki hepsini tanımışım :)

Deli gibi kitap okuyan biriyim. Sonra bir gün neden blogta kitap yorumu yazmıyorum dedim ve başladım yazmaya. Ekim 2013'ten beri okuduklarımı kendimce yorumluyorum. Instagram hesabımda da bununla ilgili birtakım araştırmalar yapmıştım o dönemde. Kitap Ağacı'na katılmam da bu araştırmalarım sonucu oldu. İyi ki dediklerimden biri de budur. Kitap Ağacı Bursa olarak çok başka bir enerjimiz olduğunu düşünüyorum. Gruba da fazlasıyla yansıyor bu durum. Sürekli iletişim halinde olmamız bizi daha da yakınlaştırdı sanırım. Bu arada Bursa'daki kitapseverler bize katılmak isterlerse bekleriz. Yeni yılda çok eğlenceli etkinliklerimiz 
olacak :)

Sıradaki iyi ki ise sevgili RKBT üyeleri, tur arkadaşlarım ile ilgili :) Nisan ayında aklımda hiç yokken gelen teklif ile şok olduğum doğru ancak çabuk öğrendim sanki bu işleri :) Aylardır birbirinden güzel kitapların turunu yaptık. Tanıştık, kaynaştık. Ortaya güzel şeyler çıkarmaya çalıştık. Kitaplar konusunda beni teşvik ettiklerini düşünüyorum. Laf aramızda ilk zamanlar kitap yorumlarını okuyan fazla olmuyordu ve bu beni üzüyordu. Şimdi iyi ki kitap yorumu yazmışım ve bu kızlarla tanışmışım diyorum :)

Son olarak bu blog kategorize edebileceğiniz bir blog değildir. Kullandığım kozmetik ürünlerinden, okuduğum kitaplara, izlediğim filmlerden, alışverişlerime kadar farklı konularda içerik bulmanız mümkün. Kısacası yazmak istediklerimi yazıyorum. Bu yazıyı okuyan ve bunca yıldır yorumları ve destekleri ile beni yalnız bırakmayan takipçilerim en büyük teşekkür sizedir. Kendi kendime blog yazmak pek eğlenceli olmazdı. Her şey için sonsuz teşekkürler :)

NOT: 5. yıl çekilişlerimi unutmayın. Kasım ayı boyunca blogta çekiliş olacak. 

9 yorum:

  1. Nice nice nice 5 yıllara canımm sen de iyi ki varsın :)))

    YanıtlaSil
  2. Zaman ne kadar hızlı geçiyor değil mi? Daha nice güzel yıllar diliyorum.Keyifli paylaşımlar :)

    YanıtlaSil
  3. @Kitap Güzellik çok teşekkürler :) @cangz hem de çok hızlı geçiyor :) Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. İyiki varsın Güzellik sayende bizde çok şeyler öğrendik :) nice 5 yıllara :)))

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle daha nice beş yılların olsun canım ve biz birlikte daha bir sürü tur yapacağız. İyi ki teklifimizi kabul edip aramıza katıldın <3

    YanıtlaSil
  6. 5. yılın kutlu olsun :D İyi ki birlikte yol almaya karar vermişiz canım, seninle RKBT daha bir şenlendi. Kitaplar üzerine yaptığımız uzun sohbetler vazgeçilmez oldu benim için. Blog aleminde tanıdığım ilk isimlerden olduğunu her zaman söylerim, daha nice yıllarını kutlarız inş (:

    YanıtlaSil
  7. daha nıce bloglamacalara tatlım :*

    YanıtlaSil
  8. Daha nice 5 yillara insallah basarilarinin devamini diliyorum bende Bursa'li bir bloggerim not duseyim:) sevgiler

    YanıtlaSil
  9. @ikizler Çok teşekkürler :) @Şefika Aydın Amin canım, yapıcaz tabi :) @Pınar Şentürk İnşallah canım çok sağol, kitap sohbetlerimiz çok başka zaten :) @Madame Kokoş Çok sağol canım :* @Özlem Özbek Karaca Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil