Yağmur Sonrası - Sarah Jio / Yorum


Orjinal İsim: The Bungalow
Yazar: Sarah Jio
Yayınevi: Arkadya
Çevirmen: Duygu Parsadan
Sayfa: 347
Baskı Yılı: 2013

Geç kalmış olsam da yazmak istedim. Sarah Jio'nun yazım tarzını seviyorum. Geçmiş ve gelecek arasında kurduğu kurgular hoşuma gidiyor.

Hemşire okulunu bitiren Anne, aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan Gerard Godfrey ile nişanlıdır. Anne hayatında bazı boşluklar olduğunu düşünmektedir ama bulamaz. En yakın arkadaşı Kitty, savaş çalışmalarına yardımcı olmak için Güney Pasifik'e gitmeye karar vermiştir. Bunu öğrenen Anne, Kitty ile oraya gitmeye karar verir. Düğününe haftalar kala verdiği karara rağmen nişanlısı onu bekleyeceğini söyler.

Bora Bora Adasına vardıklarında adanın güzelliğine hayran kalırlar. Bu adada yaşayacaklarından habersiz heyecanla çalışmaya başlarlar. Anne orada askerlerden biri olan Westry Green ile zamanla yakınlaşır. Kışlaya fazla uzak olmayan bir yerde bir bungalov keşfederler ve burdaki kaçamak görüşmelerinde görmemeleri gereken bir olayı görürler. Ve yıllar sonra Anne'ye gelen mektup onu geçmişe, gençlik yıllarının anılarına götürür. 

Akıcı olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Okumak için 3 neden söyle deseler; sarı amber, bungalov ve aşkın gücü derdim :D Okuyanlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacak :)

0 yorum:

Yorum Gönder