Son Alışverişler #2

Sonbaharı karşılamak amaçlı bazı alışverişler yaptım. İndirimleri değerlendirmeden olmazdı tabii.


Gratis alışverişim kısa ve özdü. Aslında tüm alışverişleri ihtiyacım olanları alarak yapmaya çalıştım ama arada kaçaklar oldu :)


Minik Watsons alışverişim ihtiyaca yönelikti. Tamam ihtiyaç değildi :) Kışa hazırlık diyebilirim. Balm stokladım.


Madame Coco ihtiyaç dışıydı evet ama indirimi kaçırmak istemedim ve hoşuma giden 2 ürünle sınırlandırdım. Bir de tepsi var ama konsept dışı diye onu paylaşmıyorum.


D&R indirimleri beni batırmaya devam etti. 5 tl kampanyasının ardından başlayan 9.90 tl kampanyasında da yine alacak kitaplar buldum :) Kütüphaneyi bir görseniz artık kitapları almıyor ama ben hala alışverişe devam. En azından okuyorum diye avutuyorum kendimi :)


Bim'in geleneksel kırtasiye şenliğinden de birkaç parça aldım.


Özdilek'te de hoşuma giden bu askıyı aldım. Pembe olması sebebiyle dikkatimi çekti kendisi. 2'li askı fiyatı 14.90 gibi bir şeydi sanırım.


Avon alışverişi unutmak olmaz :) Bu göz kalemlerini seri mi yapıyorum nedir hiç dayanamıyorum yeni renkler görünce. Ultra Colour Bold rujdan almasam olmazdı. Ben tercihimi Extreme Mauve renginden yana kullandım.. Tam sonbahar rengi.


Gratis'in bayram indirimini alınan The Balm Down Boy allık ve Essence 3D göz farı ile atlattık. Göz farını çantama atmıştım. Eve gelene kadar kırılmış. Yakın zamanda kendisine bir presleme çalışması yapacağım.


Son olarak Bim'de gördüğüm dayanamayarak aldığım birkaç parça ürün :) Mevsim alerjisi olan biri olarak zamansız tıkanıklıklar için aldığım bu burun plasteri işe yaradı gibi. Diğerlerini kullandıkça yazarım diye düşünüyorum.

2 yorum:

  1. En son fotoğraftaki görseldeki dermokil el kreminden bende aldım gerçekten çok memnun kaldım ve severek kullanıyorum ciltte kolay emiliyor ve yapış yapış hissi bırakmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kış için çantaya atmalık almıştım. Artık kullanmanın vakti geldi :)

      Sil