RKBT 3. Gün: Dileğim Sensin - Barbara Freethy / Yorum ve Çekiliş (Wish #3)


Orjinal İsim: Dileğim Sensin
Yazar: Barbara Freethy
Çevirmen: Laden İldeniz
Yayınevi: Novella Yayınları
Sayfa: 336
Baskı Yılı: 2014

Adrianna Cavello, Vincenzo'nun Yeri'nde şeftir. 28 yaşındadır. Yaptığı yemeğin beğenilmesini ona büyük keyif vermektedir. Çalıştığı restoranın baş barmeni Will ile beraberdir. Will'in çalıştıkları restoranda öldürülmesi ve onu bulanın Adrianna olması onun geçmiş korkularını açığa çıkarır ve kendini uzun bir zaman eve kapayıp dış dünyadan soyutlamaya çalışır. En yakın arkadaşı Lindsay ve patronu Stephan onu tekrar restorana geri çekmeye çalışmaktadır. Çünkü Will'i bulduğu an gözünün önünden gitmeyen Adrianna o günden beri hiç yemek yapmamıştır. Artık işine dönmesi gerektiğini düşünmeye başladığında işyerinin olduğu meydandaki dilek çeşmesine gider.

Wyatt Randall, eski karısı kızını kaçırdığından beri yani 2 yıldır kızı Stephanie'yi bulmaya çalışmaktadır. Polis olan Wyatt, 32 yaşında, çaresizce kızını arayan bir babadır. Bir kamera görüntüsünde kızına çok benzeyen bir kız vardır. Zaman kaybetmek istemeyen Wyatt, o bölgeyi araştırmak için gider ve kendini dilek çeşmesinin önünde bulur.

Tahmin ettiğiniz gibi dilek çeşmesi sayesinde tanışıyor Adrianna ve Wyatt. İlginç bir tanışma anları var :) Durumları gereği birlikte hareket etmek zorunda kalırlar ve bu süreçte birbirlerini anlamaya başlarlar. Peki tesadüflerin bir araya getirdiği bu ikilinin onca soruna rağmen aşkta bir şansı var mıdır?

Barbara, kalemini sevdiğim bir yazar. Her şey dozunda yer alıyor romanda. Ağdalı değil gayet sade bir anlatımı var. Konu hareketli olduğu halde yorucu değil :) Akıcı bir romandı. Yazarı henüz keşfetmediyseniz bu seri ile başlamanızı öneririm. Herkese mutlu günler :)

ARKA KAPAK

Bazen şans bir dileği gerçeğe, umuduysa aşka dönüştürür...

İki yabancı, farklı dilekler, kesişen hayatlar...

Adrianna ve Wyatt farklı beklentilerle gittikleri dilek çeşmesinin başında tesadüfen karşılaşan iki yabancıdır. Ortak noktaları ise hayatın daha çok acı yüzüyle karşılaşmış olmalarıdır. İkisi de sevdiklerini kaybetmiş, yaşama küsmüş ve insanlara olan güvenini yitirmiştir. Ama belki de hayat en büyük tebessümünü onları bir araya getirerek göstermiştir. Kim bilir, belki o dilekler suyun dibindeki bozuk paralardan mutluluğa evrilecektir.

"Barbara Freethy karmaşık karakterler yaratabilen ender yazarlardan biri."
-Library Journel-

"Geceye Fısıldanan Dilekler ve Bir Dilek Kadar Yakın'dan sonra Barbara Freethy, 
umudunu yitirmeyen ve dilekleri kadar samimi insanların hikâyelerini anlatmaya devam ediyor."
-Booklist-

"Eğlenceli, heyecanlı ve romantizm dolu; birbirinden farklı karakterleriyle ilham verici bir roman."
-Romantic Times-

ÇEKİLİŞ
a Rafflecopter giveaway

0 yorum:

Yorum Gönder