Aşka Rehin - Sümeyye Akarçay / Cast



Betül Gökdağ Altuntaş; 25 yaşında, inatçı, sivri dilli, asosyal, doğru bildiğini söyleyen, varlıklı bir kız. Abisinin ve Burak'ın sınırlarını zorlamak onun işi. Baran ve Burak ile birlikte büyümüş diyebiliriz. Abisinden başka kimsesi yok. Tabii ki Burak ile olan ilişkisinden sonra bu kavram biraz değişiyor.


Burak Altuntaş; 35 yaşında, ağır, az gülümseyen, kararlı, aile özlemi çeken bir adam. Hayatı Baran ile bir kaçakçılık işinde tanıştığında değişiyor. Holdingin başına geçen Baran onu da zorlu yaşamdan kurtarıyor. İkisi yıkılmaz bir ikili oluyor. Betül'ü küçüklüğünden itibaren tanıdığından onu kızdıran ve sakinleştiren şeyleri iyi biliyor ve çevreyi güzel idare ediyor. Yakışıklı, kaslı, boylu falan dememe gerek yok sanırım :)


Baran Gökdağ; 34 yaşında, yakışıklı, zengin ve aşık bir adam. Holdingin sahibi aynı zamanda. İşini severek yapıyor. Tek akrabası olan kardeşi Betül ve kardeş gibi sevdiği Burak ile hayatına devam ederken Esma hayatına giriyor. Esma'dan ve çocuklardan sonra eskisi gibi gözü kara değil. Daha ağırbaşlı davranıyor.


Esma Hazne Gökdağ; 24 yaşında, sosyetenin "Asi Gül"ü. Varlıklı bir ailenin kızı. Zamanında çok canlar yakmış. Baran ile evliliği ve çocukları onu olgunlaştırmış. Dediğim dedik, şımarık kızın geçmişte kaldığını görüyoruz. Cesurluğu aynen devam ediyor. 


Tolga Hazne; 26 yaşında, yakışıklı, bir bakanın dönüp tekrar bakacağı bir tip ama kalbi kötü. Davranışları sahte. Yanlışlar yapan ve bunlardan ders çıkarmayan biri ve hatta yanlış yaptığının farkına varamıyor. Ailesi ile de bu sebeple arası hep bozuk.

Yerli bir romana Türk oyuncularla cast yapmak istedik. Umarım beğenmişsinizdir. Mutlu günler.

0 yorum:

Yorum Gönder