Melekler Sokağı - Sheila Roberts / Yorum


Başladığım andan itibaren vazgeçilmez yazarlarımdan olacağını hissetmiştim. Konusu güzel, anlatım akıcı, eğlenceli. 3 çalışan kadının yaşadıkları kasabayı güzelleştirme çabaları anlatılıyor. Kasabalarını daha yaşanır hale getirmek için her gün bir iyilik kampanyası başlatırlar. Zamanla istedikleri noktaya gelirler. Bu arada hayatları anlam bulmaya başlar.

Okumadan anlaşılmaz, okurken yüzümden gülümseme eksik olmadı. D&R'dan birkaç yıl önce 5 TL kampanyasından almıştım. Bundan sonra merak edip "Bikini Mevsimi" ni de okudum. O da muhteşemdi. Eğlenceli romanları sevenler bu 2 kitap tam sizlik. Bu arada sondaki tariflere de muhakkak göz atılmalı.

NOT: Sanırım şu an satışta değil. Yine de denk gelirseniz alın kütüphanenizde bulunsun. Moraliniz bozukken okursanız size direk olumlu bir bakış açısı kazandıracak. Benden söylemesi :)

ARKA KAPAK

"Sheila Roberts'ın zekice kurgulanmış romanı okuyanların kalbini ısıtıyor. Bu sürükleyici romanın gerçekçi karakterleri, kadınların hayatlarının farklı evrelerinde karşılaştıkları zorluklarla yüzleşmemizi sağlıyor."

"Heart Lake için yüreğinizi ortaya koyun!" İşte Emma, Sarah ve Jamie'nin başarmaya çalıştıkları bu: Heart Lake sakinlerinin her gün bir kişiye iyilik yapmalarını sağlamak. Ancak işler umdukları gibi gitmiyor!
Emma, Material Girls Kırkyama Dükkânı'nda bu uğurda bedava battaniye dağıtırken neredeyse iflasın eşiğine geliyor. Sarah'nın Tatlı Şeyler Fırını'nda verdiği ücretsiz hamur işi kursları, en sevdiği biblosunun esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasıyla kâbusa dönüşüyor. Jamie'nin Çikolata Evi'nde ise bir polisin, Jamie'nin kalbinin derinlerine gömdüğü duyguları yeniden alevlendirmesi işleri tatsızlaştırıyor.

Melekler Sokağı aşk, sevgi ve dostluk üzerine insana kahkahalar attıracak bir roman. Ama özellikle, bir başkasını sevmeden önce kendimizi sevmek üzerine... Üstelik birbirinden leziz tarifler eşliğinde...

0 yorum:

Yorum Gönder