Ismarlama Bebek - Fatih Murat Arsal / Yorum


Orijinal İsim: Ismarlama Bebek
Yazar: Fatih Murat Arsal
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Sayfa: 504
Baskı Yılı: 2014

Vildan, 21 yaşında, İzmirli ve varlıklı bir ailenin kızıdır. Hukuk öğrencisidir. Ailesinin ısrarı sonucu kendisiyle evlenmek isteyen, babasının iş yaptığı Ataman ile görüşmeye karar verir. Hakkında hiçbir şey bilmediği, evlenmeyi düşünmediği bu adama bir oyun bile hazırlar. Ama işler umduğu gibi gidecek midir orası bilinmez :)

Turgut Ataman Çeliker, 32 yaşında, yakışıklı, varlıklı bir adamdır. 3 yıl önce gördüğü bir kıza aşık olmuştur. Ancak yaşının küçüklüğü sebebiyle beklemeye karar verir. Nihayet 3 yılın sonunda kızın babasına durumu açıklar, onunla evlenmek istemektedir. Turgut, aşıktır evet ama bir isteği daha vardır ve şartlar gereği acil bir istektir. Bir bebek istemektedir ve bunu istediğini açık şekilde ona söyler. Vildan, evlenmeyi bile düşünmezken ona bir anlaşma teklif eder.

Kız karakteri bana göre ne yaptığını bilmeyen bir karakterdi. Erkek ise tam bir odundu. Ataman'ın Vildan'ı zorladığı bölümleri geçerek değerlendirme yapacak olursam aile bağları güzeldi. Keşke kendini sevdirme çabaları çok hoştu da yazabilseydim ama arkadaş sevdirmeye çalışmadı.

Tüm bunların dışında Fatih Murat Arsal'ın kalemini seviyorum. Kızgın bir şekilde okusam da elimden bırakamadım, akıcıydı. Bana sorarsanız hala favori kitabım yazarın ilk okuduğum romanı olan Anlaşma. Gerçi henüz yazarın okuduğum ikinci romanı olduğunu düşünürsek favorimin değişme ihtimali de yüksek. Şimdilik yazımı sonlandırıyorum.

2 yorum:

  1. Bence kesinlikle değişecek favorin. :-D FMA kitaplarını hatmet derim, ben geç kaldığım için çok üzülmüştüm. Hele ki Tutku serisi... Nefis ötesi. :) Güzel yorum için teşkkürler, emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an en çok merak ettiğim Şahane Gelin. Zamanla hepsini okumayı düşünüyorum :)

      Sil