İlişki Durumu Karmaşık - Rachel Gibson / Yorum (Truly, Idaho #1)


Delaney üvey babasının ölümü üzerine yıllar önce terk ettiği kasabaya geri döner. Cenaze ve miras paylaşımından sonra geri dönecektir. Ancak üvey babasının vasiyeti herşeyi değiştirir. 1 yıl o kasabada kalmak zorundadır. Bunun karşılığında 3 milyon dolar onun olacaktır. Vasiyetin bir diğer maddesi üvey babasının hiç kabul etmediği gayrimeşru oğlu Nick ile herhangi bir ilişkiye girmemesidir. Bu şart Nick için eklenmiştir. Nickin vasiyette ona kalan arazileri alması için 1 yıl Delaney'den uzak durması gerekmektedir. Ancak geçmişte yaşanamamış duygular zamanla ikisini de zorlamaya başlar. Acaba sonunda mirası alabilecekler mi? :)

Ben bu kitabı çok merakla almıştım. Genel olarak beklediğim gibi değildi. Sanırım beklentiyi yüksek tuttum. Eğlenceli olsa da bana pek hitap etmedi nedense. Akıcıydı. Rachel Gibson okumayı severim ben ama bu romanda o tadı alamadım. Umarım bu bir istisna olarak kalır. Mutlu akşamlar.

ARKA KAPAK

Delaney yıllar önce terk ettiği Truly'ye üvey babasının cenazesi için geri döner. Fazla kalmak gibi bir niyeti yoktur çünkü bu küçük, dedikoducu kasaba, ona hiç iyi şeyler hatırlatmamaktadır. Üvey babasının vasiyetini de dinledikten sonra kasabadan ayrılacağını zanneden Delaney'in planları, vasiyette yer alan bir madde yüzünden tamamen bozulur. Delaney üvey babasından kalan büyük mirasın payına düşen kısmını alabilmek için bir yıl Truly'de kalmak zorundadır. 

Delaney'i bekleyen bir yıllık süre, geçmişinden gelen küçük hesapları kapatmakla uğraşacağı günlere, aşka, tutkuya ve heyecana gebedir. Bir yılın sonunda onu bekleyen sürpriz ise onu büyük bir karar vermeye itecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder