Balköpüğü Bursa'da Blogger Buluşması


19 Ekim yani geçen pazar Balköpüğü / Gizem'in Bursa'daki ilk etkinliğine katıldım. Biliyorsunuz evlenip buraya yerleşti artık o da bir Bursalı :D Üstteki görseldeki gördüğünüz gibi güleryüzlü şekilde karşıladı tek tek konuklarını.


Almira Otel'de yapılan etkinlikte hoş saatler geçirdik. Etkinliğin yapılacağı salona girdiğimiz andan itibaren güzel anlar yaşayacağımız belliydi. Her şey o kadar pembeydi ki malum pembe benim rengim, o renkle kaplanmış bir salonda mutsuz olmam mümkün mü? 


Saat 14.00'ı gösterdiğinde salon dolmuş, etkinlik başlamıştı. Gizem'in daha fazla okunmak isteyen bloggerlara bazı önerileri oldu. Tek tek dikkat edilmesi gereken noktaları anlattı. Katılımcılara katkı sağlayacağını düşünüyorum.


Güzel bir sunum yaptı. O sırada hazırlanan ikramlar ve içecekler afiyetle yenilip içildi. Üstteki görselde göreceğiniz gibi herkesin numaralı kartı vardı. Benim numaram 38 idi. Pek şanslı olduğumu söyleyemeyeceğim bu konuda :)


Sponsorların gönderdiği sınırlı sayıdaki hediyeler çekiliş ile sahiplerini buldu. Benim şansıma ne çıktığını sonraki yazıda yazacağım :) Son olarak tüm katılımcılara sponsor hediyeleri dağıtıldı. Sonrası sohbet muhabbet. Bursa'dan en sevdiğim blogger arkadaşlarımla aynı masayı paylaştık. Bol bol fotoğraf çektirmeyi de tabii ki ihmal etmedik. 


Dermokil o gün bizi yalnız bırakmadı ve isteyen herkese cilt bakımı yaptılar. Sponsor yazımda daha detaylı yazacağım için özet geçiyorum.

Etkinlikten kareler ile bu yazıyı sonlandırıyorum. Böyle keyifli bir etkinlik düzenlediği için Gizem'e, bu güzelliklerin ortaya çıkmasında Gizem'e yardım eden Yeşil Mavi ile Hayat blogu sahibi Şerife'ye - Ortaokulda serviste başladığımız bu arkadaşlığı üniversitede aynı bölümde okuyarak ve en son blogger olarak devam ettirebilmek benim için önemli, iyi ki arkadaş olmuşuz :) - ve Dafin Yaprağı blogu sahibi Fatma'ya, pembeler ile güzel bir gün geçirmemize katkısı olan konsepti hazırlayan My Wish Event ve Pöti KR Organizasyon'a teşekkürler. Sponsorlar ile ilgili başka bir yazı gelecek :) Şimdilik hoşça kalın.


Üst görsel sağdan başlayarak Ben, Elif / Biraz Hayat, Aycan / Hayata Dair, Özlem / Modaliza, Tuğba / İsim Yoktu, Fatma / Makyajın Kimyası, Büşra / Su ve Makyaj ve Bahar / Bir Fikir 1 Sihir. Güzel bir ekip olmuşuz değil mi? :)





Üstteki görsel sağ baştan Yeşil Mavi ile Hayat / Şerife, Pöti KR Organizasyon / Kübra, Balköpüğü / Gizem, Dafin Yaprağı / Fatma, Cansu Çakar Party Organizasyon.


2 yorum:

  1. Güzel bir gündü :) Uzun süredir görüşemiyorduk bu etkinlik vesile oldu :) bizim masa biraz şanssızdı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım. Şanssızdık ama çok eğlendik :)

      Sil