Aşkın Müziği - Kylie Scott / Yorum (Stage Dive #1)


Orijinal İsim: Lick
Yazar: Kylie Scott
Çevirmen: Müge Hestbaek
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Sayfa: 320
Baskı Yılı: 2014

Evelyn Thomas, mimarlık öğrencisi, maceraya uzak, kendi tanımıyla sıkıcı bir hayatı olan, yarı zamanlı cafe garsonluğu yapan ve erkeklerle arası hiç iyi olmayan bir kızdır. 21. doğum gününü arkadaşı Lauren'in ısrarıyla Vegas'ta kutlamaya karar verir. Bu ikili Portland'tan Vegas'a hafta sonu için giderler. Kaldıkları otelde sabah banyoda uyanıp geceyi hatırlamadığını ve bir de acayip yakışıklı David ile evlendiğini öğrenene kadar da çok eğlenmiştir.

David Ferris, Los Angeles'ta yaşayan, 26 yaşında, Stage Dive adlı rock grubunun gitaristi ve gözdesi. Yakışıklılığı yanında besteleriyle de büyük beğeni topluyor. Zengin ve ünlü bir adam. Çevresindeki sahte davranışlardan bıkmış ve Evelyn hiç ummadığı bir şekilde hayatına giriyor. Evlilikleri Vegas'a uygun şekilde hızlı gerçekleşiyor ama sorun şu ki Evelyn onu ve evliliklerini hatırlamıyor :)

Stage Dive'ın tüm elemanları kendince havalıydı. Sanırım serinin devam kitaplarında sırasıyla onların hikayesini okuyacağız. Favorim David'i saymazsak Mal idi tabii. Jimmy'ye zaman zaman sinir oldum. Ben ise fazla yer almadı. Evely'nın abisinin korumacı davranışları hoşuma gitti.

Takip edenler iyi bilir, Aşkın Müziği'nin tanıtımı iyi yapıldı. İlk anda abartılmıyor mu diye düşündüm yalan değil, o yüzden de - huyumdur zaten bu - biraz bekledim okumak için. Şöyle söyleyeyim başladım ve bir baktım bitmiş. Akıcı bir roman. Konusu çok mu farklı derseniz hayır rockçı David dışında pek bir fark yok ama kurgu ve akış iyiydi. Redaksiyon anlamında oldukça iyiydi. Bu sıralar eğlenceli ve akıcı bir roman arayışındaysanız gönül rahatlığıyla alıp okuyabilirsiniz.

ARKA KAPAK

Vegas'ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı… Evelyn Thomas'ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas'ta kutlamak gibi büyük planları vardı. Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong'u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi.

0 yorum:

Yorum Gönder