Aşk Kanatları - Güneş Demirel / YORUM


Bade, üniversitede ilk sınıfı okurken Gizem ile yakın arkadaş olmuştur. 3 ablası olan Bade için Gizem ona ilaç gibi gelmiştir. Gizem'in abisi Kerem'de onlarla aynı okulda son sınıfı okumaktadır. Çapkınlığıyla ünlü olan Kerem kısa zamanda Bade'den hoşlanmaya başlar.

Bade'yi aşkına inandırmak için her yolu deneyen Kerem sonunda emeline ulaşır. Kerem master için 2 yıl Londra'ya gidecektir ve bu ikisi için zorlu bir sınav olacaktır. 2 yılın sonunda Kerem orda işe başlayınca yaralayıcı süreç başlar.

Kerem ile ilişkisi 8 yıl önce biten Bade, okuduğu bölümle alakası olmayan bir iş yapmaktadır. 8 yıldır Kerem'i görmemiştir ve anılar eskisi gibi canını acıtmamaktadır. Ancak Gizem'in düğünü bu ikiliyi karşı karşıya getirecektir. Bu karşılaşmanın olacağını bilmek eski kabusları açığa çıkarır.

Kerem ve Bade'nin hikayesi hoştu. Yazarın okuduğum ilk kitabı bu ama sanırım doğru tercih yapmışım. Akıcı bir romandı. Bazı kopukluklar yaşadım okurken evet ama genelde keyifliydi. Söylemeden geçemeyeceğim, ismini ve kapağını çok beğendim. Karakterler yerindeydi, dili olması gerektiği gibiydi, okunabilirdi benim için.

0 yorum:

Yorum Gönder