Kimliksiz - Selvi Atıcı / Yorum ve Çekiliş (Kayıp Şehir #1)


Orjinal İsim: Kimliksiz
Yazar: Selvi Atıcı
Yayınevi: Müptela Yayınları
Sayfa: 520
Baskı Yılı: 2014

Turun 2. gününde yorumla karşınızdayım. Yeni bir yazarın kitabını ağırlıyoruz bu turda. Fazla uzatmadan yorumuma geçmek istiyorum.

Deryal ve Burcu'nun hikayesini okuyoruz. Adem ve Şirin'i de unutmayalım tabii :) Deryal, güçlü bir karakter. Hayatın çemberinden geçmiş biri. Can dostu Adem ile yolları kesişiyor bir noktada. İkisi de birbirinin en yakını oluyor ve kendilerini işlerine veriyorlar. Hareketli ve tehlikeli bir yaşamları var, Burcu ile karşılaşana kadar bundan şikayeti yok. Burcu hayatına girdiğinde bildiği bütün dengeler değişiyor Deryal'in. Burcu ise bambaşka bir amaçla giriyor Deryal'in hayatına. Onun masumiyetinden etkileniyor Deryal. Her ne kadar kendisinden korksa da onu kendinden uzaklaştıramıyor.

Deryal nasıl desem efsane bir erkek karakterdi bence. Ta ki yapmaması gereken, kesinlikle onaylanamayacak bir şey yapana kadar. O olay olmasaydı gerçekten en iyiler içindeki yerini alacaktı. Bir çok duyguyu barındırıyor içinde. Güldüğünüz sahneler olacak,gözlerinizin yaşardığı sahneler de olacak. Dediğim gibi fazla duygu barındırıyor.

Akıcılığı çok güzeldi. Kurgu da iyiydi ancak farklı bir sonla bitseydi sanki daha mutlu olacaktım :) Yine de kurgu bir çok romandan iyiydi. Özellikle Türk yazarları okuyan biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Kalemi sağlam yazarın. Yarın cast ile burda olacağım.

NOT: İsmimi içeren karakteri olan kitap okumayacağım artık. Okurken fazla etkileniyorum sanırım :)

ARKA KAPAK

"Seni sevmekten nasıl vazgeçebilirim ki? Ben geçsem bile kalbim vazgeçmez..."

Deryal Yiğit, nam-ı diğer Kimliksiz... Kirli geçmişiyle, acımasızlığıyla, kadınlara değer vermeyişiyle bilinen karanlık bir adam... Garip takıntıları ve sadece kendine sakladığı sırlarıyla kendi çöplüğünden yarattığı krallığında hükümdarlığını süren Deryal'in hayatına Burcu bomba gibi düşmüştü. 


Burcu, Deryal'in yeni takıntısı mı, yoksa hayatının yörüngesini tamamen değiştirebilecek olan tek kadın mıydı? Sırları ve çözemediği sorunlarıyla Deryal'in hayatına girmek zorunda kalan Burcu, omuzlarına binen tonlarca yükün arasında aşkı kaldırabilecek miydi?

ÇEKİLİŞ
a Rafflecopter giveaway


1 yorum:

  1. facebok ve twitter linklerimi yazıyorum kabul etmiyor sistem neden acaba tekrar paylaştım yine aynı
    https://www.facebook.com/tubaonde/posts/719961441414558
    https://twitter.com/tubaonde/status/515944803129753600

    YanıtlaSil