Gabriel Arafta - Sylvain Reynard / Yorum


UYARI: 18+ Yetişkin Okurlar İçin


Bir çırpıda okunacak, boşlukların dolduğu bir kitaptı. İlkinde yüzeysel geçilen konular ayrıntılı ele alınmış. Başka zorluklarla devam ediyor. Acabalarla okuyor insan.

Julia ve Gabriel'in ilişkilerinin yapılan şikayet sonucu ortaya çıkması ile işler karmakarışık bir hale geliyor. Ayrılıklarının ardından Julia'ya mesajlar bıraktığını düşünen Gabriel üniversite ile sözleşmesi bitene kadar Julia'dan uzak durmak zorundadır ve şehri terkeder. Julia ayrılığın nedenini çözemez ve kalp kırıklığıyla yaşamaya alışır. Harvard'a başlamak için hazırlanır. Ev tutar, taşınır. Bu süreçte en büyük destekçisi Paul'dür. Ve Gabriel sözleşmesinin bittiği gün Julia'nın karşısına çıkar.

Karşılaşma anından sonra her şey değişiyor tabii. Bitince yenisini dört gözle bekliyor olacaksınız ama ne zaman çıkacak henüz net bir bilgi yok.

ARKA KAPAK


Gabriel Arafta 


Uluslararası Bestseller yazarı olan Sylvain Reynard, birbirlerine en karanlık arzularıyla bağlı iki âşık olan Gabriel ve Julianın hikâyesini aktarmaya devam ediyor.


Fakat arzuları bu sefer onların sonu olabilir…


Profesör Gabriel Emerson, eski öğrencisi Julia Mithchell ile aşırı tutkulu ancak bir o kadar da gizli bir ilişki yaşamaktadır. İtalyadaki romantik tatillerinde Gabriel ona, vücudunun en şehvetli zevklerini ve cinsel birleşmenin coşkusunu öğretir. Ama döndüklerinde, mutluluklarını öğrencilerin fesatlıkları, akademik çevrenin baskıları ve kıskanç bir eski sevgili tehdit eder. Gabriel üniversite yönetimiyle karşı karşıya gelince kendini Dantenin kaderine mi mahkûm edecek yoksa Juliayı, Beatriceini sonsuza kadar yanında tutmak için mi savaşacak?


Son zamanların en sürükleyici aşk hikâyesi olan Gabriel Arafta ile Sylvain Reynard, okuyucularına akıllarında, vücutlarında ve ruhlarında kalıcı izler bırakacak bir dünyanın kapılarını aralıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder