FİLM: Lucy


2 hafta önce izlediğim filmi ancak yazıyorum. Pek bir tembelleştim bu yaz ama sonbahar rehavetine kapılmadan hızlı bir dönüş yapmayı düşünüyorum :)

Lucy konusu açısından beğendiğim bir filmdi. Her ne kadar sonu bana saçma gelmiş olsa da izlenilesiydi diyebilirim. Merak edenler için hala vizyonda olduğunu söyleyeyim. 

Oyuncularla ilgili kötü yorumlar gördüm ama bence oyuncular iyiydi. Filmin insanı içine çekmesi önemlidir ya bu film beni içine çekti. O yüzden gözüme batan bir oyuncu olmadı. Şimdi filmden karelere göz atalım.

FİLMİN KONUSU:

Tayvan'ın başkenti Taipei'nin suça batmış yeraltı dünyası sokak çeteleri, mafya ve işbirlikçi polisler tarafından yönetilirken en aktif ticaret, uyuşturucu ağı üzerinden yürütülür. Eğlenmeyi seven, sıradan bir genç kadın olan Lucy, birkaç gece beraber takıldığı Richard yüzünden kendisini bir anda en azılı uyuşturucu şebekelerinin birinin içine düşmüş bulur. Vücudunun içine kurye olması için yerleştirilen yeni bir tür sentetik uyuşturucu, beklenmedik bir şekilde Lucy'nin vücuduna nüfuz edip kanına karışmaya başlayınca mucizevi bir durumla yüzleşir. Lucy'in damarlarında dolaşan kimyasallar, ona insanüstü yetenekler kazandırmıştır! Artık akıl okuma, telekinezi ve acıyı hissetmeme gibi güçlere sahip olan genç kadın beyinin tüm algı kapılarını sonuna kadar açacaktır... 

FİLMDEN KARELER:






0 yorum:

Yorum Gönder