FİLM: Bi Küçük Eylül Meselesi


Engin Akyürek varsa dizi, film hiç fark etmez illa ki şans veririm :) Vizyondayken gidemediğim için içim içimi yemişti. En nihayetinde izleme fırsatı buldum ve tek kelimeyle şok oldum. Ne beklenmedik bir sondu o arkadaş. Oyunculuk desen zaten muhteşemdi. Başrol oyuncuları uyumluydu. Konu güzeldi. Her şeyden tam not aldı benden bu film.

Filmi izlemeden yorumları okumam ve konusuyla ilgili detaylı araştırma yapmam. Bu filmde de aynı şekilde sıfır bilgiyle izledim ve sonunda şok oldum. O nasıl bir sondur öyle sayın senarist. Kendimi zor toparladım. Zaten duygusal zamanlardayız malum sonbahar geldi. Bir de filmler diziler böyle olursa bitmez bu sonbahar :) 

Bugünlerde melankolik bir haldeyseniz izlemenizi tavsiye ederim. Aklınızda kalacak bir film olacak :) 

FİLMİN KONUSU:

Her şeyin yolunda gittiği bir hayata sahip olan Eylül, talihsiz bir olay sonrasında yaşamının son bir ayını unutur. Çevresindeki herkes, tüm arkadaşları ve ailesi ona hiçbir sorun olmadığını söylemesine rağmen bir şeylerin yolunda gitmediğinden şüphelenir. Tamamen bilinçsizce, sadece içgüdülerini dinleyerek Bozcaada'ya gider ve orada tesadüf eseri hiç tanımadığı tuhaf bir adamla karşılaşır. Bu gizemli yabancı ise kendinden emin bir şekilde kendisini hatırlaması gerektiğini, aşık olduğu adam olduğunu söyler.

FİLMDEN KARELER:







3 yorum:

  1. bozcaada seyahatimden sonra bu filmi izlemeye karar verdim

    YanıtlaSil
  2. Bu filme ücretli kanallardan birinde denk gelmiştim ve seyretmeyi gerçekten çok istediğim bir filmdi. Fakat o kadar sansür uygulamışlar ki filmde oyuncuların yüzleri bile zor görünüyordu. Bir dakika ancak dayanabildim seyretmeye. Sinir olup kanalı değiştirdim , filmi de seyredememiş oldum:((

    YanıtlaSil
  3. ben de izlenecek film arıyordum.. bunu vizyonda yakalayamamıştım, iyi oldu şimdi gördüğüm izlerim hemen :)

    YanıtlaSil