Çırılçıplak - Raine Miller / Yorum (Blackstone #1)


Orjinal İsim: Çırılçıplak
Yazar: Raine Miller
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Çeviri: Tuba Özkat
Sayfa: 224
Baskı Yılı: 2014

Bundan sonra ne olacak gibi sorularla bizi başbaşa bırakarak bitirmiş yazar.

Ethan Blackstone, 32 yaşında, siyah saçlı, mavi gözlü, esmer, top sakallı ve yakışıklıdır. Kendisi 1.90 m. boyunda bir İngiliz. Blackstone Uluslararası Güvenlik Şirketi kurucusu ve CEO'su. Oldukça kıskanç biri. Baştan sona Ethan'ı merak edeceksiniz, evet buna hazır olun.

Brynne Bennett, uzun, düz ve kahverengi saçlara sahip. Gözleri her rengi barındıran bir renk. Menekşe gözlü diyorlar sanırım o renge :) 24 yaşında Amerikalı. İngiltere'de Londra Üniversitesinde lisansüstü programına devam etmekte. Aynı zamanda faturalarını ödemek için modellik yapıyor. Kendisi Ethan ile bu sayede tanışıyor. Kapakta gördüğünüz pozu çektiriyor. Ethan sergideki nü çalışmayı satın alıyor tabi aynı zamanda Brynne'i da izlemeye alıyor.

Okurken kıyaslama yapmayı sevmiyorum ama geçenlerde okuduğum bir kitabın başka birinin neredeyse kopyası olduğunu fark ettim ve hiç hoşuma gitmedi. Çırılçıplak farklıydı. Tabii ki benzerlikler olabilir bazı noktalarda ama ayrıştığını görmek hoşuma gitti.

Ethan'ın tavırları ve açık sözlülüğü güzeldi. Brynne'in sırlarını açıkçası çok merak ediyorum. Bir tahminim var ama emin olamıyorum sanırım 2. kitapta aydınlanacak. Konu olarak güzeldi. Güvenlik tutkunu Ethan, geçmişten sıyrılmaya çalışan yüksek lisans öğrencisi, sade bir hayat yaşayan Brynne'in hikayesi. Muhtemelen Ethan'ın da sırları var ya da hatırlamak istemediği anıları. Şimdilik bilemiyorum. Aktarılmak istenen duyguların aktarıldığını düşünüyorum. Aralarındaki tutku iyi yansıtılmış. Dediğim gibi boşluklar çok şu an, daha da uzun olabilirdi, kimse hayır demezdi. Yine de tadında kalan, okuyanı merakta bıraktıran bir romandı.

Bu arada 2.si Ethan'ın bakış açısıyla yazılmış. Tam da düşündüğüm şeydi onun bakış açısından okuyabilmek. Şimdilik benden bu kadar. Mutlu akşamlar.

ARKA KAPAK

Çırılçıplak bir tutku. Gizlenen gerçekler. Unutmayacağınız bir aşk.

Londra Üniversitesi'nde sanat eğitimi alan Amerikalı bir öğrenci ve yarı zamanlı bir fotomodel olan Brynne Bennet, yaşadığı trajediye rağmen hayatını yeniden bir düzene sokmuştu. Ta ki başarılı işadamı Ethan Blackstone, Brynne'in çıplak fotoğrafını satın alana kadar...


Ethan, Brynne'i yatağında istiyordu ve onu orada tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdı. Onun dominant karakteri, Brynne'i hem çekiyor hem de korkutuyordu. Ancak bu ilişkide sırlar söz konusuydu. Hem de oldukça büyük sırlar… Ethan'ın ona duyduğu tutku, Brynne'i kurtarmaya yetecek miydi; yoksa aralarındaki sırlar ikisini de yok mu edecekti?

0 yorum:

Yorum Gönder