Aşka Var mısın? - Natasha Boyd / Yorum (Eversea #1)


Orjinal İsim: Eversea
Yazar: Natasha Boyd
Çeviri: Filiz Tülek
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Sayfa: 368
Baskı Yılı: 2014

Keri Ann Butler, Butler Cove kasabasında yaşayan Snapper Grill'de çalışan, 22 yaşında bir kızdır. Ailesinden geriye kalan abisi eğitim için evden ayrıldığında nesillerdir ailesinde olan ve kasabanın gözünün olduğu eve sahip çıkmak için Keri Ann kasabada kalır. Abisine fırsat tanımıştır ama kendi hayallerini de ertelemiştir. Aşktan ve erkeklerden özenle uzak durmaktadır. Peki megastar Jack Eversea ile karşılaşınca ne hissedecektir?

Jack Eversea, 26 yaşında kızları peşinden koşturan bir Hollywood oyuncusudur. Sevgilisi Audrey onu aldatır ve olay basına yansır. Jack bu olay sonrası kafasını dinlemek üzere yola çıkar ve kendini Butler Cove'da bulur. Oraya giderken Keri Ann ile tanışacağından tabii ki habersiz :)

Jack ah Jack senin o gizemli ve çaresiz hallerin bu kitabın en güzel bölümleriydi. Keri Ann ise şanslı mı talihsiz mi bilemedim. Kitap nasıl başladı nasıl bitti anlayamadım. Fazla akıcı olmuş :) Bir okunacak listeniz varsa mutlaka bu romanı o listeye ekleyin.

Kitap çıktığında okuduğum yorumları abartılı bulup okumak için zaman geçmesini bekledim. Ama abartı falan yokmuş arkadaş. Tam tadındaydı. Aklımda bin tane soruyla öylece kaldım. Bu da serilerin kötü yönlerinden biri çatlatmasalar olmaz :)

Romanın ayracından bahsetmeden olmaz. Kaplumbağalı bir ayracımız var. Kaplumbağa ne alaka demeyin sakın. Kitabı okuyunca anlayacaksınız ve hoşunuza da gidecek. Yabancı Yayınları bize böyle güzel ayraçlar hazırlamış. Teşekkür etmeden olmaz. Umarım diğer yayınevleri de böyle şirin ayraçlar yapar.

ARKA KAPAK

"Eğer geleceğimde olacağını bilseydim, tamamen farklı bir yaşam seçerdim." ?

...kokusunu derin derin içime çektim. Sonra ağzımı kulağına yaklaştırdım. "Eğer farklı bir yaşam seçseydin, beni hiçbir zaman bulamazdın."


Sorumlulukları ve kendine olan güvensizliğiyle boğuşan, güneyli bir genç kız... ?Her şeyini kaybedebileceği son skandalından kaçan, Hollywood'un en gözde megastarı...?Onları sonsuza dek değiştirecek, tesadüfi bir karşılaşma, imkânsız bir birliktelik ve masalsı bir aşk hikâyesi...

0 yorum:

Yorum Gönder