Aşk Tutulması - Christie Ridgway / Yorum


Orjinal İsim: Crush on You
Yazar: Christie Ridgway
Yayınevi: Koridor Yayıncılık
Çevirmen: Arzu Petek
Sayfa: 282
Baskı Yılı: 2011

Serinin diğer kitapları basılmamış ve yayınevinden aldığım bilgiye göre basılmayacakmış. Oysa ki hoş bir seri olacağını düşünmüştüm.

Genel olarak hiç sıkılmadan okudum. Anlatım akıcıydı, zaten devamını merak ettiğimden kısa sürede bitirdim ve devam etmeyeceğini öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşadım :)

Baci kardeşler, 3 kız kardeştirler. Tanti Baci üzüm bağlarını kurtarmak için babalarına söz veriyorlar. Kurtarma kısmında ise orayı düğün yapılacak bir yer yapma çabaları var. Bennett kardeşler ise 2 erkek kardeş ancak babalarının ölümünün ardından bir kız bir erkek kardeşleri daha olduğunu öğreniyorlar. Kız kardeşi bulamıyorlar ancak Penn'i buluyorlar.

Bu üç erkek kardeş ve üç kız kardeş üzüm bağlarında ortaklar ve sürekli yolları kesişiyor. Kız kardeşlerden özellikle Alessandra düğün yerini en yakın arkadaşı Clara'nın düğününe yetiştirmek için çabalıyor. Ancak çeşitli aksilikler sonucu devreye Penn Bennet giriyor. Penn ile Alessandra'nın karşılaşması muhteşemdi :) Penn bir TV yıldızı. Hollywood'da en çok izlenen ev yenileme programı sunucusu. Düğün yeri için gerekli tamiratı yapmaya karar veriyor. Ve olay burda başlıyor.

Diğer Baci kardeşler ve Bennett kardeşlerin hikayelerini merak ediyorum. Ayrıca Alessandra'nın kuzeni Gil ve düğünü olamayan Clara'yı da merak ediyorum. Merak etmeler neye yarar arkadaş devamı yok serinin. Orijinal dilde okumaktan başka çare yok.

ARKA KAPAK

Baci kardeşler, nesillerdir ailelerinde olan Tanti Baci üzüm bağlarını kurtarmak için el ele verirler. Amaçları orayı harika bir düğün yeri yapmaktır. Bunu yapmaya çalışırken, keşke hemen yan taraflarında yaşayan Pennett kardeşlere ihtiyaç duymasalardı...

Alessandra Baci şaraphanede düzenlenecek olan ilk düğünde aksilik çıkmaması için son derece kararlı ve dikkatlidir. Ama iş düğüne gelince, malesef Alessandra, bu konuda pek de şanslı değildir. Yine de babasına verdiği sözü tutmak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Bunun için seksi Penn Bennetttan yardım alması gerekse bile...

Hollywooddan gelen seksi adam, aynı zamanda, en çok izlenen ev yenileme programının da yıldızıdır. Penn, Baci malikanesinin göz bebeği olan kulübeyi onarmak için Alessandranın tek ümididir. Yan taraftaki üzüm bağlarının sahibi ve Baci kızlarının rakibi olan Bennett erkekleri, malesef yine sınır tanımayacaklar. Penn, Alessandraya hiç de kutsal olmayan bir ders vermeye kararlıdır.

"Katıksız bir romantizm." 
-Jennifer Crusie- 

"Komik ve seksi" 
-Susan Wiggs- 

0 yorum:

Yorum Gönder