Nob Asetonsuz Oje Temizleme Mendili


Nob asetonsuz oje temizleme mendilini deneme fırsatı buldum. Bendeki ürün "aloe vera"lı olan. Baskın bir kokusu yok. Koku hassasiyeti olan aloe veralıyı rahatlıkla kullanabilir. Pratik olması güzel. Yer kaplamayan ambalajı da rahat kullanım için uygun. 


Her kutuda 30 ped var. Pedler yağlı yapıda ve oldukça yoğun bir ıslaklıkları var. Ojenin içeriğine göre 2 mendil yeterli olabiliyor. Ben 2 çeşit ojede denedim. Birinde bir elime 1 ped, diğerinde bir elime 2 ped kullandım. Ama sonuç tertemizdi. Ve benden iyi not aldı :) 


Üst görseldeki ürün China Glaze 3D Eye Candy serisinden 1049 kodlu Love Marilyn rengi. Simli bir oje olduğunu söylememe gerek yok sanırım :) Yukardaki görselde tek kat uyguladım. Tek elimdeki ojeleri çıkarmak için 2 ped yeterli oldu. Çıkarılmış halini de çekmeyi unutmuşum idare edin artık :)


Üst görseldeki ürün Oriflame The One serisinin Lilac Silk rengi. Yine tek kat uyguladım. Tek elimi tek ped ile temizledim. Çıkardıktan sonra herhangi bir yıkama yapmadan tırnakların görünüşü bu şekilde.



Dediğim gibi benim gibi pratik ürünleri sevenler memnun kalacaktır. Seyahatlerde kesinlikle işe yarayacak bir ürün. Fiyatı da oldukça uygun. Birçok market ve mağazada karşınıza çıkması mümkün. 5 TL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ojeseverlere denemekten zarar gelmez diyerek yazımı sonlandırıyorum. Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle :)

0 yorum:

Yorum Gönder