Gökkuşağı Altında/Debbie Macomber - Aşk Ölmez/Penny Jordan *Yorum


Orjinal İsim: Hasty Wedding / They're Wed Again
Yazar: Debbie Macomber / Penny Jordan
Yayınevi: Harlequin Türkiye
Sayfa: 223
Çevirmen: Nilgül Özbörek / Banu Barutlu
Baskı Yılı: Haziran, 2014

Yarı kızılderili bir adam olan Reed ve Reed'in tabiriyle Anglo olan Clare'in hikayesini ben çok sevdim. Farklı dünyalar insanı çeker ya bu da öyle bir hikaye. Daha önce Debbie Macomber okumamıştım. Bu romanla birlikte yeni bir yazar keşfetmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Erin (Clare'in arkadaşı) ve Gary (Reed'in arkadaşı) ikinci evliliklerini Las Vegas'ta yapmaya karar verir. Nedime Clare, sağdıç ise Reed olmuştur. Gelin-damat ile beraber Las Vegas'a giderler. Reed, Clare'den hoşlanmaktadır. Ancak hesaba katmadığı Jack'ten ayrılan Clare'in de ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamasıdır. Arkadaşlarından birkaç saat sonra kendilerini evlenmiş bulan Clare ve Reed, ertesi gün düşünceler içinde uyanırlar. Bundan sonrası bazen hüzünlü bazen eğlenceli geçiyor. Reed'in kararsızlıkları ve koruma içgüdüsü, Clare'in emin tavırları okunmaya değerdi.

---------------

Harlequin'in bu kitabı kesinlikle okunmalı. İki romanı birden bu kadar çok beğendiğim olmamıştı sanırım. 2 romanda birbirinden eğlenceliydi. Adı üstünde zaten yaz düğünleri, iki farklı aşk, iki farklı düğün. Okumaktan keyif aldım.

Belle ve Luc genç yaşta evlenmişlerdir. Luc akademik kariyer uğruna sınırlı bursuyla geçinmeye çalışırken Belle yüksek maaşlı bir işte çalışmaktadır. Gençlik hevesiyle Luc çok alıngan, Belle ise güzellik peşindedir. Evlilikleri bu şartlarda fazla uzun sürmez ve boşanırlar. Yıllar sonra olgunluk çağına gelmiş bu ikili Belle'nin yeğeni ve Luc'un kuzeninin evlenme kararı alması sonucu yine karşılaşırlar. Aradaki ayrıntılar ve sonrası okunmalı diyor yazımı bitiriyorum.

NOT: Luc'un "aşk asla ölmez" sözüne katılıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder