Son Alışverişler

Günaydın :) Son bir ayın alışverişleri birikmişti. Mümkün olduğunca ihtiyaç alışverişi yapmaya çalışıyorum. Kısaca aldıklarımdan bahsedeyim. Zaten ürünleri kullandıkça detaylı yazıyorum :)


Watsons'ın geçen haftasonu indiriminden merak ettiğim ürünlerden biri olan Loreal Glam Shine Balmy Gloss'unu aldım. 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. Yazısı ayrıntılı olarak burda olacağından fazla bahsetmiyorum :)


Cosmo&Care etkinliğinden sizlere geçen hafta bahsetmiştim. Hazır indirimler devam ederken Krauterhof ürünlerinden stokladım. Kırmızı Asma Yaprağı Özlü Kremim bitmişken bu indirim harika oldu :)


Golden Rose alışverişini sanırım mayısta yapmıştım. Özdilek'te Golden Rose ürünlerinde indirim vardı. 8 tl gibi bir fiyata göz farını, 5 TL'ye de parlatıcıyı aldım.


H&M bildiğiniz gibi Bursa'da yok. Mayıs ayında Vialand'e gezi düzenlenmişti ve katılmıştım. Oraya kadar gitmişken alışveriş yapmadan gelinmez dedim ve bunları aldım :) Aceleyle bunları seçebildim. Yüzük delisi biri olarak yüzük almadan olmazdı. Tokaları da çok beğendim. Doğru tercihler yapmışım :)


Gratis alışverişi de Vialand'te yapıldı. Wet n Wild diğer ürünleri de alınacaklar listemde :) Benri'nin peeling etkili pamuğunu henüz kullanmadım ancak beğenirsem sürekli kullanacağımı düşünüyorum.


Yves Rocher bildiğiniz gibi müşterilerini çok seven bir firma. Doğumgününüz olduğu ay size hediye veriyor. 2 ürün alırsanız 1'ini ödüyorsunuz. Görseldeki duş jeli doğumgünü hediyemdi. Yüz spreyini sürekli kullanıyorum, iyi ki almışım. Maskeyi henüz deneyemedim fakat müthiş bir kullanıcı kitlesi var. Maske'de hediye oldu :) Karlı bir alışverişti. Teşekkürler Yves Rocher.


Nazan Bekiroğlu'nun kalemini çok merak ediyordum fakat okuyamamıştım. La: Sonsuzluk Hecesi vardı. Nar Ağacı'nı da aldım. Parodi Yayınları son zamanlarda güzel bir çıkış yakaladı. Ben de fırsatları kaçırmadım.


Öncekileri okuyup beğenmiş biri olarak Sarah Jio'nun Son Kamelyasını almasam olmazdı. Can Gürses'in romanı adıyla beni kalbimden vurmuştu. İndirimden yararlanıp onu da aldım.


Paul Auster, henüz okumadığım yazarlardan. Kış Günlüğü ile başlamak istedim. Gabriel Garcia Marquez, Yüzyıllık Yalnızlık romanını okumuştum. Çözmesi zor olsa da kendince mantığı olan bir romandı. Beğenmiştim hatta yorumunu da yazmıştım. Geçmişe bakıp okuyabilirsiniz. Kolera Günlerinde Aşk da okunacaklararasında beni bekliyor. Kırmızı Pazartesi'yi de çok merak ediyordum. Aldım. İlk fırsatta okunacaklar.


Rebecca Donovan, Benimle Kal ve Tut Elimi artık kütüphanemde. Paul Auster/Görünmeyen de kütüphaneme eklendi. Böyle Buyurdu Zerdüst merak ettiklerimdendi. 

Bursa Altıparmak BKM taşınması sebebiyle tüm mağazadaki ürünleri %50 indirimle satıyor. Ben de listemdeki kitapları alarak listeyi biraz rahatlatmak istedim. Rahatladı mı derseniz tabii ki hayır.

NOT: Watsons ve Gratis'e uğrayarak mağaza kartlarınızı almayı unutmayın. Gratis Kart ücretsiz yani alışveriş yaptığınızda ücretsiz veriliyor. Watsons Card ise 2.50 TL'ye satılıyor. Aktivasyon falan da var biraz uğraşlı ama daha karlı gibi. 

Dünde biraz alışveriş yaptım ancak onları fırsat bulup fotoğraflarını çekemedim. Önümüzdeki günlerde onlar da burda olacak. Bu arada birbirinden güzel kozmetik ürünleri için takipte kalın. Bu hafta kozmetik haftası olacak :) Benden söylemesi. Mutlu günler.

2 yorum: