HC Hair Care Yağlı Saçlar İçin Bitkisel Bakım Şampuanı


Hc Hair Care şampuan, complex ve ovex ürünlerini birlikte kullandığımı Complex yazımda yazmıştım. Okumamış olanlar için TIK TIK

Complex'in 2. şişesindeyim. Düzenli olarak haftada iki kez Complex'i sürüp 2 saat saçımda bekletip, HC Hair Care şampuan ile yıkıyorum ve Ovex'i saç derisi hariç sürüp 5 dk. sonra duruluyorum. Bu şekilde bakım sonucunda 1 ayda etkisini görmeye başladım. Hepsini kullanınca mı bu kadar etkili oldu bilmiyorum ama şu an saçım kullanmadan öncesine göre çok farklı. 


Şampuan'a gelecek olursak aşırı köpürmese de temizlemesi çok iyi. Kokusu hafif ve benim çok hoşuma gidiyor. Bitkisel ürün kokularını sevmeyenler beğenmeyebilir şahsen annem kokusunun kötü olduğunu düşünüyor ama kendisi de kullanıyor kendi saç tipine göre olanı :) Ürün oldukça akışkan bir yapıda. Pompalı şişe şampuanı oldukça ekonomik hale getiriyor. Uzun saçlarım olmasına rağmen halen ilk şişedeyim. Aşırı yağlı saçları dengelemekte yardımcı. Benim saçlarım aşırı yağlı bu şampuan ile şu an biraz daha kontrol altında olduğunu fark ediyorum. 

Ürün ile ilgili detaylı bilgi için TIK TIK

Şampuan Hakkında

İçeriğinde bulunan bitki ekstraktları, shea butter, phyto keratin, biotin, aminoasit, vitamin ve mineraller sayesinde saça zarar vermeden temizlemek, besleyip güçlendirmek ve ve dolgun bir görünüm sağlamak için formüle edilmiş özel şampuandır. SLES ve SLS, paraben ve formaldehit içermez.

5 yorum:

  1. Mimlendin (:

    http://colorful-book.blogspot.com.tr/2014/06/mimler-mimler.html

    YanıtlaSil
  2. Hemen bakiyorum canim :)

    YanıtlaSil
  3. Yorumunuzu girin...abla slm benim saçlarımda yağlı banada faydası olurmu ben erkeğim abla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ersin. Tabii ki saçın yağlanma süresini uzatıyor. Yani sana da faydası olur. Bu şampuanı erkekler de kullanabiliyor diye biliyorum. Yine de garanti olsun diye firmanin sitesinden ürün detaylarına bakabilirsin. Sevgiler :)

      Sil
    2. Merhaba Ersin. Tabii ki saçın yağlanma süresini uzatıyor. Yani sana da faydası olur. Bu şampuanı erkekler de kullanabiliyor diye biliyorum. Yine de garanti olsun diye firmanin sitesinden ürün detaylarına bakabilirsin. Sevgiler :)

      Sil