Cosmo&Care Bursa Blogger Etkinliği


10 gün önce Bursalı bloggerlar olarak sevgili Makyajbox/Tuğba'nın organize ettiği Cosmo&Care etkinliğindeydik. Bizim açımızdan eğlenceli ve faydalı bir etkinlik oldu. Artık gelenekselleşen ürün denemelerimiz burda da aynı şekilde devam etti. Yeni keşfettiğimiz markalar ve ürünler oldu. Cilt ve saç analizleri yapıldı.


Öncelikle mağaza ekibi inanılmaz pozitif ve güleryüzlü. Bizim için çeşitli markaların temsilcileri davet edilmiş. Bol bol bilgi edindik. Maybelline, Flormar, Dermokil, Innova, Krauterhof, Max Factor, Deborah, Nivea, Loreal ilk anda aklıma gelen markalar. Daha onlarca markanın ürünleri satılıyor Cosmo&Care'de.



Dermokil hakkında bilgiler aldık ve ürünleri yakından tanıdık. Flormar ürünlerini inceledik. Aklıma Flormar ile ilgili ilk gelen şey maskaralarında zeytinyağı olması. Makyaj yaparken kullandığımız ürün içeriklerine dikkat ediyoruz değil mi?




Ocak etkinliğimizde bizimle olan Esma Hanım o gün yine bizi bilgilendirdi. Tanıdık bir yüz görmek bizim de hoşumuza gitti. Tresan ve Krauterhof ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Ürünleri tek tek anlattı ve denetti. Hepimizin favorisi de Krauterhof ürünleri oldu :)



Krauterhof Kırmızı Asma Yaprağı Kremi ile ilgili size bir yazı yazmıştım zaten, o kremin yanında bir de selülit kremini keşfettik. Yakma etkisi yaptığını öğrenince korkudan çok az bir miktar bileğimin iç kısmına sürdüm etki etmedi tabii ama bileğine normal miktarda sürenler hafif bir yanma hissetti. Yağlı bölgelere sürüldüğünde evde tur attıran bir kremmiş bu ancak etkisini gösteren kremlerden. Spor vb. yaparak kullanıldığında daha fazla etki alınırmış ancak sporsuz bile etkisini görenler var. Selülit dışında karın ve kol sarkmalarında da etkiliymiş. Krauterhof ürünlerinde %20 indirim vardı. Almayı düşünenler bu indirimden yararlanmalı. Bizzat ben geçen hafta yararlandım :)



Son olarak Innova markası ile tanıştık. Ürünleriyle ilgili bilgiler aldık. Daha sonra bol bol mağazayı gezip hangi markalar olduğunu keşfettik. Catherine Arley ürünlerini de Cosmo&Care'de bulmak mümkün. Ben gözüme birkaç ürününü kestirdim. İlk fırsatta soluğu Cosmo&Care'de alacağım :)

Etkinlikten Kareler:











Cosmo&Care ekibi bize hediyeler hazırlamışlar. Yine gelenekselleşen toplu pozumuzu da çektirdikten sonra etkinliği noktaladık.



Cosmo&Care ve Tuğba'ya bu etkinlik için teşekkür ederim. Siz de ilk fırsatta uğrayın ve indirimlerden faydalanın. Mutlu sabahlar :)

1 yorum: