Tatlı Bela - Jamie McGuire / YORUM


Orjinal İsim: Beautiful Disaster
Yazar: Jamie McGuire
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Sayfa: 425
Çevirmen: Boran Evren
Baskı Yılı: 2013

Abby ve Travis'in hikayesine bayıldım. Bu kitapta olaylar Abby'nin ağzından anlatılıyor. Bayan bakış açısı da diyebiliriz bir bakıma :)

Abby Abernathy geçmişinden kurtulabilmek umuduyla Eastern Üniversitesi'ne gelmiştir. En yakın arkadaşı America, Abby'i yalnız bırakmamak için o da arkadaşıyla birlikte gelmiştir. Yurtta kalmaktadırlar ve herşey America'nın erkek arkadaşı Shepley onları Travis'in dövüşünü izlemeye götürdüğünde başlar.

Travis Maddox üniversitede ceza hukuku okumakta olan annesi ölmüş bir çocuktur. Babası ve dört erkek kardeşi vardır. Kuzeni Shepley ile birlikte yaşamaktadır. Kaslı ve dövmeli sıradışı bir tip olan Travis parayı gizli yapılan dövüşlerde dövüşerek kazanmaktadır. Yenilmez olan Travis'e dövüşü düzenleyen kişi tarafından "Kuduz İt" lakabı takılmıştır. Tek gecelik ilişkileri ile ünlü olan Travis dövüşte gördüğü pembe yelekli kızdan sonra hayatında büyük değişim yaşar hemde çoookk büyük :)

Benim yorumuma gelecek olursak okuduğum en eğlenceli romanlardan biriydi bazı duygusal kısımlar da vardı ama genel olarak okurken çok eğlendim. Aynı hikayeyi Travis'in ağzından okumak da bir başka güzeldi. Ayaklı Bela en kısa sürede yorumuyla burada olacak :)

0 yorum:

Yorum Gönder