Rimmel London Scandal Eyes Retro Glam Maskara / Extreme Black


Watsons'ın blogger buluşmamız için gönderdiği şirin kutularımızdan çıkan Rimmel'in Scandal Eyes maskarasına bayıldım. Benim kirpiklerim için doğru maskara olduğunu fark etmem uzun sürmedi. İlk sürüşümden itibaren özel günlerin vazgeçilmez maskarası oldu. Benim kirpiklerimdeki etkisini söyleyecek olursam abartılı bir görünüm elde ettim. Günlük kullanım için aşırı geldi o yüzden bana. Ama aynı zamanda da başka maskaraları beğenmez oldum :)


Fırçasına bakacak olursak benim için gayet kullanışlı bir fırçaydı. Sürüş gayet kolay oluyor ve bulaşma olmuyor. Renk olarak bakacak olursam adından da anlaşıldığı üzere aşırı siyah renkte. Tek kat sürüşte bile kirpikler ben burdayım diye bağırıyor. Yoğun kıvamlı bir maskara. Dolgunluk ve belirginleştirme açısından çok memnun kaldım. 


Kirpik kıvırıcı kullanmadığımdan maskara fırçasıyla sürüş anında mümkün olduğunca kirpiklerimi kıvırmaya çalışırım. Bu fırçanın kıvırma özelliğine hayran kaldım. Maskara arayışında olanlar için önerebileceğim bir maskara Scandal Eyes. 

Son olarak kirpiklerim doğal haliyle uzun fakat renk açısından belirgin değil. Bu sebeple maskara kullanırken verdiği renk önemli benim için. Ek olarak kıvırmayı da kolaylaştırması bu maskarayı sevmemde büyük rol oynadı. Başka yazılarda görüşmek dileğiyle. Mutlu kalın :)

0 yorum:

Yorum Gönder