Oriflame The One Colour Unlimited Ruj


Merhaba arkadaşlar Oriflame'in yeni makyaj koleksiyonu The One çıkalı uzun bir zaman olmadı. Oriflame'in hoş sürprizi ile yeni ürünlerini deneme imkanı buldum. Şirin mi şirin bir kozmetik çantasında gönderilen ürünler benim beğenimi kazandı.

Nisan ayı itibarıyla satışta olan bu koleksiyonun ürünleri 3 farklı seriden oluşuyor. Çarpıcı Güzellik, Günlük Güzellik ve Kalıcı Güzellik. Bugün yazacağım ruj Kalıcı Güzellik ürünleri arasında yer alıyor. Kesinlikle adının hakkını verdiğini söyleyebilirim.


İlk önce ruju yazmak istedim çünkü en sevdiğim kozmetik ürünü rujdur :) Doğal olarak önce ve en çok ruju kullandım. Nemlendirme, parlaklık, kalıcılık gibi özellikleri bulabileceğiniz bu rujun bendeki rengi Rosewood Eternity. Oldukça doğal görünüm veren bu ruj, hafif simiyle saatler sonra bile yeniden sürme ihtiyacı hissettirmeyerek benden artıyı aldı.

Sürdüğümde dudağımda ağırlık olmadı ve rahatsızlık hissi vermedi. Dediğim gibi hafif ama etkili bir ruj. Mis gibi meyve koktuğunu da söylemeden geçmek olmaz. Kokuya duyarlı olanlarda kullanabilir çünkü koku ağır değil ve rahatsız etmiyor. Ben farklı renkleri kullanmayı da düşünüyorum. Gözüme kestirdiğim birkaç renk var. Ruj konusunda şikayetçi olanlara tavsiye edebileceğim bir seri bu.


The One Colour Unlimited Ruj şu anki satış fiyatı 29.50 TL. İndirimli olarak 13-14 tl'ye alınabilir. Kullanım kolaylığı ve renk açısından düşününce fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Ruj arayışı içinde olanlar ya da farklı ürünleri denemeyi sevenler bu ruja şans verirse pişman olmayacak bence. Yeni koleksiyon ve serilerden haberdar olmak, üye olmak ya da sipariş vermek için www.orikatalog.com sitesini takip edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. bu koleksiyonda güzel rujlar var, herkes memnun kalmış :) sana da çok yakışmıştı :))

    YanıtlaSil
  2. Evet güzel bir koleksiyon canım :) Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil