Minik Flormar Alışverişi


Geçenlerde Flormar merak edilen serilerinden biri olan Passionate Dots serisine ürünleri tüketmek amaçlı %50 indirim yapmıştı. Ben de fırsattan istifade ederek yoğunluğum hat safhada olmasına rağmen araya bu alışverişi sıkıştırıverdim. 

Kendimi tutmasam tüm ürünlerden birer tane alırdım fakat evdekileri tüketemediğim için kendimi frenleyerek sadece Shimmering Terracotta Powder ile yetindim. Merak ettiğim bir üründü ancak gerekli olmadığı için indirimsiz haliyle almayı düşünmüyordum. %50 indirimin bu açıdan faydası oldu, hiç gerek olmadığı halde almış bulundum :)


Aslında pudra olan ancak ben ve muhtemelen diğer kullanıcıların da allık olarak kullandığı bu ürün kuzenimin düğünü öncesinde aldığım için mutlu olduğum bir ürün oldu. Allık olarak kullandığımda yanaklarıma verdiği hafif ışıltı hoşuma gitti hatta yurtdışından gelen misafirimiz bile çok beğenip aynısından aldı.

Allık dışında aldığım diğer ürünse ikili kalemtraştı. Yağlı yapıdaki kalemleri açmayan kalemtraşım bu kalemtraşı almama neden oldu ve kendisinden pek memnunum :)

Benim minik Flormar alışverişim bu şekildeydi. Alışveriş yazılarım devam edecek. Mutlu haftasonları.

1 yorum:

  1. bende aldım bu kocaman allıktan daha kullanmaya fırsat olmadı :) güle güle kullan cnm güzel bir ürün :)

    YanıtlaSil