Gabriel'in Cehennemi - Sylvain Reynard / Yorum


UYARI: 18+ Yetişkin Okurlar İçin

Başlarda Gabriel'in o donuk ve hadsiz konuşmalarına gıcık olsam da genel olarak sonradan insanlaşmış halini sevdim. Julia'yı hatırlamasından sonraki değişimi ve önlerindeki engelleri okurken de eğlenmedim desem yalan olur. Bazen güldüm, bazen üzüldüm.

Gabriel Emerson hayatla ilgili beklentisi olmayan biridir. Edebiyat profesörü olmuş ve çevresi tarafından katı ve soğuk aynı zamanda da çekici biri olarak anılmaktadır.

Julianne(Julia) henüz 23 yaşındadır. Harvard'a kabul edildiği halde maddi açıdan uygun olmadığı için yüksek lisansını Toronto Üniversitesinde yapmak zorunda kalmıştır. Hem de Gabriel'in orda olduğunu bile bile gitmek zorunda kalmıştır.

Julia, 17 yaşında Gabriel ile bir gece geçirmiştir. Gabriel ne o geceyi ne de Julia'yı hatırlamaktadır. Julia, Gabriel'in kendisini tanımamasından sonraki süreçte dersleriyle meşgul olmaya çalışır. Ta ki Julia'nin çocukluk arkadaşı Rachel(Gabriel'in üvey kardeşi) gelip Julia'yı farkedene kadar :) Sonraki süreçte işler değişir ve Gabriel'in hayal sandığı Beatrice (Profesörümüz Dante uzmanı olduğundan olaylar Dante-Beatrice etrafında dönüyor) aslında hayal değildir.

NOT: 18+ olmasına rağmen abartıldığı gibi değil. Piyasada 18+ olduğu belirtilmeyen ama benim kesinlikle olması gerektiğini düşündüğüm kitaplar var.

0 yorum:

Yorum Gönder