Bitenler/Çöpe Gidenler #4

Ocak ayından beri bitenler yazısı yazmamışım. Geçen gün bitenleri toparlayınca bu yazıyı yazmaya karar verdim. Hemen ürünlere geçiyorum :)


Krem-kahve tonlardaki 4'lü farı ne zaman aldım bilmiyorum ama çok kullanmıştım ve dibini kazıyarak sonuna kadar kullandım ancak markasıyla ilgili hiçbir bilgim yok. Yalnız uzun yıllardır bende olduğunu biliyorum :)

Kiss Kiss Eyeshadow 3'lü far; Yunanistan'dan bir tanıdığımın hediye gönderdiği bir üründü. Bu da uzun yıllardır elimdeydi. Az bir şey kaldığından bitirme projeme dahil ettim ve nihayet bitti :)

Avon Colortrend Eyeliner ve Avon Kalem Far-Beyaz yine severek kullandığım ürünlerdendi. Beyaz farı hiçbir zaman far olarak kullanmadım, genelde göz farı bazı olarak kullandım. Şu an satışta değil ancak tekrar satışa çıkarsa stoklayacağım ürünlerden biri. Pratik olması beni çeken yanı oldu tabii ki.


Passion Dance; Avon'dan hediye gelmişti diye hatırlıyorum ancak emin değilim. Kokusuna fazla ısınamadım benim için fazla ağır kokuydu. Daha çok annemin kullandığı parfümü nihayet el birliğiyle bitirdik.

8x4 mini deodorant; kokusuna bayıldığım bir deodoranttı. Şu an tam boy satılıyor mu bilmiyorum ama kullanılabilir benim gözümde.


Colgate Plax Ağız Bakım Suyu; alkollü olduğunu gördüğüm anda içindeki sıvıyı döktüğüm ürün. Şu an piyasadaki bu üründe alkol yokmuş :)

Pura Natura Yüz Temizleme Jeli; Lila kutudan çıkmıştı. Kullanıp hiçbir sorun yaşamadığım bir jeldi. Tam boyu kullanılabilir.

Otacı Argan El ve Tırnak Bakım Kremi; özellikle soğuk havalarda severek kullandım. Bitmesin diye kısıtlı kullandım. Kokusu hoş gelmiyor olabilir ama el ve tırnaktaki etkisi kokusunu umursamanıza engel oluyor.


Revigen Anti-Stress Şampuan; ocak ayında biten bu ürün aylardır bu yazı için beklemekteydi. Bu şampuanla ilgili ayrıntılı yazımı ocak ayında okumuşsunuzdur. Okumayanlar TIK. Gayet memnunum Revigen ürünlerinden. Strese başlı saç dökülmelerinde olumlu etkisini gördüğümden rahatlıkla kullanabiliyorum.


Eyüp Sabri Tuncer Kolonyalı Mendiller; Hepsi ayrı kokuda, hepsi birbirinden güzel kokuyor. Kıyamıyorum bu mendilleri kullanmaya artık bitmek üzereler muhtemelen devamını EST'den alacağım :) Benim kullandıklarım Verbena with Citrus, Alaçatı Lavender, Millions of Roses.

Yine EST'nin Perfume Jewels parfümlerinden Cherry Pie isimli parfüm testerını kullandım. Kokusu hoşuma gitti. Hafif kokular sevdiğimden bana hitap ettiğini düşünüyorum.


Bunlarda bozulup çöpe gidenler. Avon Colortrend Dudak Parlatıcı ve Avon'un fi tarihinde alınan dudak parlatıcısı. Kenarda unutulmuş bu parlatıcıları bir zamanlar o kadar fazla kullandım ki nasıl bir köşede kaldığına inanamadım. Artık yenilerine kısmet.

Bir bitenler postunun daha sonuna geldik. Önümüzdeki aylarda bitenler yazıları devam edecek. Fazlalıktan nereye koyacağımı bilemediğim ürünleri bitirme projesi devam ediyor.

2 yorum:

  1. Kolonyalı mendilleri görünce aklıma geldi. Ben bunları biriktiriyorum resmen. Aynı eşantiyonlar gibi hiç kullanmıyorum nedense. Bu huyum hep ilginç gelmiştir. Bi ara dağıtayım ben bunları.

    YanıtlaSil
  2. Ben demekki çok az makyaj yapıyorum ya. *-* Baya bitirmişsin. :D Güle güle yenilerini bitirrr. ^^

    YanıtlaSil