Revigen Dökülmelere Karşı Canlandırıcı Şampuan


İnce ve cansız saçlar için geliştirilen bu şampuan harika. Ocak ayında Revigen Anti Stres şampuan ile ilgili bir yazı yazmıştım. Daha önce kullanıp memnun kaldığım için bu şampuanın da etkili olacağını kullanmadan önce tahmin ediyordum. Aynı zamanda Revigen şampuan kullananlar tarafından yazılmış çok fazla olumlu yorum okuduğumdan hiç tereddüt etmedim.

Ürünün orjinal boyutu 300 ml. Tüp şeklinde tasarlanmış, ben bu haliyle ilk kez bir şampuan kullandım. Tüp şeklindeki ürünlerin kullanımı daha kolay geldi bana. 

Daha önceki yazımda da bahsettiğim gibi aşırı köpüren ürünler üretmiyor Revigen. Çünkü içeriğinde köpürmeyi sağlayan kimyasallar yok ancak temizleme açısından diğer şampaunlardan aşağı kalmıyor. 

İçeriğindeki vitaminler saçınızı besleyip, canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Revigen şampuan kullanırken rahat olmamın bir sebebi de bu. Saç dökülmeleriyle ilgili özellikle geçiş mevsimlerinde hemen herkes sorun yaşıyor. Bu şampuanın saç dökülmelerine etkisi oldukça olumlu. Saç köklerini beslemesi, saç tellerini güçlendirmesi, saça hacim vermesi ve kepeklenmeyi gidermesi açısından hep olumlu sonuçlar aldım. İnce telli ve hacmini çabuk yitiren saçlara sahibim, benim için özel hazırlanmış gibiydi :)

Kokusunu beğendim, şişenin kapağını açtığım anda buram buram kokusu geliyor. Saç dökülmesi yaşayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ama yine de önce doktora gitmekte yarar var. Doktor onayı alarak kullanmak en doğrusu olacaktır :)


Şampuanla İlgili Detaylı Bilgi:

Sık kullanıma uygundur. pH değeri 5,5

Revigen şampuan ince ve cansız saç tellerini güçlendirmek, saça hacim vermek için ,kırılma, bozulma, cansızlaşma, yağlanma ve kepeklenme v.s kozmetik sorunları gidermek günlük saç bakımı ve temizliği için kullanılır. İçerdiği aktif maddeler ile saçı yağlandırmadan derinlemesine temizler. Saç köklerinin beslenmesine, saç kalitesinin arttırılmasına yardımcı olur. Saç köklerini zararlı oksijen radikallerine karşı ve güneşin zararlı UV ışınlarına karşı korur. Kepeklenmeye karşı etkilidir ve yeniden oluşumunun azaltılmasına yardımcıdır ve saç derisinde kuruma yapmaz. Saçlara hacim kazandırır ve saçları güçlendirir. 

Saçlı derinin nem dengesini oluştururken saç kökleri için uygun ortam yaratır.

Revigen şampuan zengin içeriği ile saç köklerinizin beslenmesine saçlarınızın, dolgunluk, hacim ve parlaklık kazanmasına yardımcı şampuandır.

Her saç tipi için uygundur.

İçeriği:
Serenoa repens, B-Sitosterol, Isırgan otu ekstresi, Ginseng, Üzüm çekirdeği, Adaçayı, At kestanesi, Isırgan otu, Zencefil, Elastab, Adaçayı ekstresi, Lutein, Evening Primrose yağı, Vitamin E, Ginseng ekstresi, Üzüm çekirdeği, Vitamin A, Vitamin E, Biotin, Niasinamid (vitamin B3), Pantenol (provitamin B5), Çinko,
Keratinize ipek proteini, Buğday proteini, Fitantriol, Allantoin

Kullanım Şekli:
Islak saça uygulayıp, birkaç dakika (2-5 dakika) masaj yapıldıktan sonra ılık su ile durulayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder