Pink Spring Party Detayları #Part5

Şu an Pink Spring Party sponsorlarımızın 3. ve etkinliğin son yazısını okuyorsunuz. Etkinlik yazıları bitti diye düşünmeyin arada önünüze çıkacaktır :) Keşfettiğim güzellikleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.


Pink Spring Party sponsorlarımızdan Arbella, Arbella Plus Tam Buğday Kalem Kesme ve Arbella Plus Tricolor Midye ürünleri ile etkinliğimizde bizimleydi. İkisi de lezzetli ve doyurucu. Çeşitli tarifleri yakında sizinle paylaşacağım.


Farina Bella ürünlerini severek tüketiyorum. Un Kurabiyesi ve Tarçınlı Muffin en kısa zamanda denenecek :) 


Berrak bildiğiniz gibi Bursa firması. Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz :) Lezzetli ürünlerini her zaman tüketiyoruz.


Tazeyaprak.com asma yaprağı ile sponsorumuz oldu. Ben tazeyaprak.com un asma yapraklarını daha önce kullanıp lezzetli sarmalar yapmıştım. Bu kavanoz asma yaprağını da ilk fırsatta deneyeceğim.


Uneller bonkör firmalarımızdan biriydi. Üstteki görseldeki ürünler tüm bloggerlara verilirken poşetlere sığdıramadığımız alttaki görseldeki ürünler etkinlik günü masamızda yer aldı. Hepsi de çok lezzetli. Zaten karafırında ve fındık kabuğu ateşi ile pişiriliyorlarmış. Kesinlikle denemenizi öneririm. 


Bunlar da etkinlikteki masamızdan lezzetli kareler :)





Tarhana Baba ürünlerinin lezzetini birkaç yıl önce keşfetmiştim. Acılı ve acısız tarhanaları ile bizlere destek verdiler. Bu lezzeti denemelisiniz. Evde yapmayı bilmeyenler ya da üşenenler için mükemmel bir tercih :)


Son olarak mekan sponsorumuz Kitap Evi Otel'e çok teşekkür ederim. Bizim için hazırladıkları bahara göre düzenlenmiş kış bahçesi harikaydı. Servis, yiyecekler, ilgi herşey muhteşemdi. Yeni bir yer keşfetmenin sevinci vardı o gün hepimizde. En kısa sürede yeniden gönül rahatlığıyla gidebileceğim, sizlere de tavsiye edebileceğim bir mekan. 

Sponsor yazılarımız da bu şekilde son buluyor. Gelen mailler, mesajlar, yorumlar beni çok mu çok mutlu etti :) Çalıkuşu tabiriyle en bi mutlu ben oldum bu etkinlikte :) Etkinliğe katılımlarından dolayı blogger arkadaşlarıma, etkinlik günü ve sonrası takipleriyle, yorumlarıyla beni yalnız bırakmayan izleyicilerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim.

0 yorum:

Yorum Gönder