Pink Spring Party Detayları #Part4

Sponsorlar yazımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz :) Bu yazıda kozmetik, bakım sponsorlarımızı inceleyelim istedim :)


Oriflame nisan ayında çıkan The One serisinin ürünleri ile bizimleydi. 2 adet far, ruj ve maskarasını deneme imkanı bulduk. Yakında ayrıntılı olarak ürünleri blogta bulabileceksiniz. İlk görüşüm farlara aşık olduğum :)


Jane Iredale bildiğiniz gibi mineral makyaj ürünleri satan bir firma. Likit fondöten çoğunuz gibi benim de merak ettiğim ürünlerden biriydi. Kapatıcılık özelliği olmayan bu fondötenin nemlendirici ya da makyaj bazı olarak kullanılması öneriliyor. Normal ve kuru ciltlerin kullanımı için yapılmış. İlk fırsatta deneyip yorumlamayı düşünüyorum. 

Ruj delisi biri olarak rujun rengine bayıldım. Hafif bir kokusu var, beni azıcık rahatsız etti. Koku hassasiyetim olduğu için ilk anda koku kötü gelse de bu ruja şans vereceğimi düşünüyorum.


Watsons, sponsorumuz olarak bize Rimmel ve NYC'nin yeni çıkan ürünlerinden gönderdi. Lavantalı mendilleri severek kullanıyorum zaten ancak Rimmel Rita Ora Koleksiyonundan ojeler ve benim en mutlu olduğum Color Rush Kalem Ruj en sevindiklerimdi. Rimmel'in maskaralarından şu ana kadar çok memnun kaldım bakalım bu rimel nasıl çıkacak. NYC ruj denendiğinde yine burda olacak. Rimmel Wake Up Me Fondöteni kullanmadığım için almamıştım, kutudan çıkan kapatıcı beni sevindirdi, hakkında iyi yorumlar okumamış olsam da bu kapatıcıyı denemeyi düşünüyorum.


Burt's Bees yeni çıkan ürünü Yabanmersini ve Çikolatalı Dudak Bakımı ile bizlerleydi. Ürünlerini sevdiğimden gönül rahatlığı ile kullanacağımdan eminim :) Bu mevsimde benim gibi dudak kuruluğu yaşayanların kurtarıcısı olduğunu düşünüyorum.


Cyrene sürekli kullandığım ve memnun olduğum markalardan biri. Shea butter, şampuan ve toniğini severek kullanıyorum. Yeni ürünleri Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu'nu gönderdiler. İlk izlenimlerim temizlemede oldukça iyi olduğu yönünde. Yakında bununla ilgili bir yazı gelecek :)


Organique bizlere Shea Butter ve Creamy Whip ürünlerinden gönderdi. Bendeki ürün vücut yıkama kreması, o da ne dediğinizi duyar gibiyim. Az miktarda banyo süngeri ile uygulayabileceğiniz bu vücut yıkama kreması mükemmel kokuyor. Almayı düşünürseniz kesinlikle Greece olanı öneririm. 


Nob asetonsuz oje temizleme mendillerini merak ediyordum ancak deneme fırsatım olmamıştı. Party için gönderildiğinde deneme imkanı bulacağım için sevindim. Yakında yorumlar burda olacak. 


Doa Kozmetik, blogger dostu bir firma. Hiçbir etkinliğimizde bizi yalnız bırakmadılar. Pink Spring Party için onlar boyalı saçlar için sülfatsız şampuan ve saç bakım kremi gönderdiler. Teşekkürler Doa :)


Losyon ve sabunlarını severek kullandığım Raen daha önce ürünlerini kullandığım bir firmaydı. O yüzden etkinlik için gönderdikleri toniği tereddütsüz kullandım. Yoğun bir gül kokusu var ama ferahlatıp temizleme açısından mükemmel. 


Aubrey Organics güneş kremi ve güneş sonrası kremi göndermiş. Ben kullanmaya başladım bile. Şu an oldukça memnunum. Yorumlarım yakında burda olacak :)


Konjac süngeri duymayan yoktur ancak burda şöyle bir ayrım varmış. Her Konjac Sünger orjinal ürün olmayabiliyormuş o yüzden aldığımız yerlere dikkat edelim :) Kullananların memnun kaldığı bu sünger ile ilgili bakalım benim düşüncelerim neler olacak.

Şimdilik bu kadar. Merak ettikleriniz ile ilgili bana facebook, twitter, instagram veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Mutlu günler :)

0 yorum:

Yorum Gönder