Pink Spring Party Detayları #Part3

Pink Spring Party detayları sponsorlarımız ile devam etsin mi? Bizim için güzel ürünlerini gönderen firmalarımız oldu. Bu ürünler denendikçe blogtaki yerlerini alacaklar. Siz de yeni ürünler ile tanışmaya hazır olun :)






Anı çerçevemiz, amerikan servislerimiz, ismimize özel yaka broşlarımız, partimizi ölümsüzleştirmemizi sağlayan fotoğraf aksesuarlarımız ve püsküllü kitap ayraçlarımızı yapan Renkli Yansımalar'a konsepte uyan pembe, yeşil ekoseli tasarım için ayrıca teşekkür ederim. Tam bir bahar partisi olmasının biraz da bu tasarım ve ürünler sayesinde olduğunu düşünüyorum. Herşey Pink Spring Party'ye göre tasarlanmıştı. Berrak Hanım'a günümüze güzellik katan ürünleri için çok teşekkür ederim. 

Parti, düğün, nişan vb. özel günleriniz için Berrak Hanım ile iletişime geçmekten hiç çekinmeyin. Kendisi çok ilgili ve hassas, herşeyi tam istediğiniz gibi yapmaya çabalıyor. Çerçeve ve aksesuarlı fotoğraflarımız için etkinlik yazısını okumanızı tavsiye ederim :) TIK


Sabunopia, bizim için kozmetik/moda bloggerlarına en uygun olacak şekilde ruj, oje ve dudak üçlüsüyle sabunlarımızı yaptı. Konseptimize uygun olması açısından renk olan pembeyi kullandı. Hepimiz bayıldık o sabunlara, mis gibi kokuyorlar hafif ışıltıları da var.


Pınar Hanım'ın benim için göndermiş olduğu bu kokulu taş evi misler gibi kokuttu. O kadar hoş bir koku yayıyor ki, evin bir köşesine asacaksın, hem süs olacak hem de koku verecek. Bu taşlardan muhakkak edinmelisiniz :) Pınar Hanım'a el emeği ürünleri için çok teşekkür ediyorum.


By Emir Mutluluk Atölyesi, yine konseptimize uygun olması açısından bizim için pembe kurabiyeler hazırladı. Kurabiyelerimiz kozmetik/moda bloggerlarının hoşuna gideceğini düşündüğümüzden tarak, ayna, oje, parfüm ve kalp şekilleriyle süslenmişti. Üstteki görselde gördüğünüz benim kurabiyem aynalı idi :) Süslüyüm, belli olsun değil mi? 

Süslü kurabiyelerin yanında By Emir yazılı kurabiyeler de gönderilmişti bizim için. Kurabiyeler öyle güzel görünüyordu ki çok fazla direnemedim, yedim :) Lezzeti de mükemmeldi. Tuğba Hanım taze gönderebilmek için geç saatlere kadar uğraştı. Emekleri için çok teşekkürler. Minik kavanozlar da gözünüzden kaçmamıştır. Kurdeleli kavanozların içinde bonibon ve badem şekeri vardı. Partimize renk kattığını düşünüyorum. 


Choc Chic çikolata ile ilk defa tanıştık. Burç yorumlarımızı okuduk, çikolata ile mutlu olduk. Çikolatayı kim sevmez ki, hele de çikolataların hepsinde ayrı bir burç yorumu varsa tadından yenmez. Astrolog Zeynep Turan'ın yorumları birebir bende tuttu. Tipik bir boğa burcuyum. Bilmem yorumu görebiliyor musunuz ama hakikaten o yorum beni anlatıyor :) Çikolataların lezzetli olduğunu yazmadan geçmek olmaz. Teşekkürler Choc Chic :)


Nideno.com, o defterleri mutlaka incelemelisiniz. Benim tasarladığım şekilde defterlerin yanısıra istediğiniz görseli de bastırma şansınız var. Kapak sert mi yumuşak mı, spiral olsun mu olmasın mı, çizgili mi kareli mi? seçmek sizin elinizde. Fiyatlarını da gayet makul buldum. Siteyi incelerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız :) Tasarladığım, ismimize özel bu şirin pembe defterler için Çağatay Bey'e çok teşekkürler.


Bildiğiniz üzere kitapsız yaşayamayan bir insanım. Bunu yazmaya başlamakta her ne kadar geç kaldığımı düşünsem de elimden geldiğince bol yorum yapmaya çalışıyorum. Okuduğum romanlar ile ilgili yorumlarımı blogtan takip edebilirsiniz.

Kitap sevdam sebebiyle bu etkinlikte kitap olması gerektiğini düşünüyordum bu fikrimi Trend Yayınevi'ne ilettiğimde olumlu karşıladılar. Çok merak ettiğim tarihi romanlardan biri olan Hacamat'ı bize gönderdiler. Biz bu romanla önümüzdeki hafta blogger fidanı yapmayı düşünüyoruz. Katılmak isteyen olursa bilgilendirmeniz yeterli. Kitap fidanı dediğimiz şey nedir derseniz? Bir roman seçip o romanı aynı anda birden fazla kişinin okuması. Biz bu roman için 12 kişilik fidan yapmayı düşünüyoruz. Sizi de bekleriz :) 


Blog takipçilerim Bayanlili.com u bilirler. Daha önce bir çalışmamız olmuştu. Bizi etkinliğimizde de yalnız bırakmadılar. Katılımcılardan 6 kişiye kolye hediye ettiler. Bana da hediye olarak bu şirin swarovski taşlı küpeleri hediye ettiler. Severek kullanıyorum :) 


Party'den gün içinde paylaştığımız gibi Arnica'da Merlin ürünüyle sponsorumuz oldu. Burcu Hanım bize Arnica ve Merlin ile ilgili bilgi verdi. Hem el süpürgesi hem saplı süpürge olarak kullanılabilen bu süpürgeden ben çok memnunum, yakında da yazısını yazacağım. Teşekkürler Arnica :)


Urban Care yeni ürünlerinin testerlarını gönderdi. Kullandıkça edindiğim fikirleri sizlerle paylaşacağım :)


Gagva.com farklı ürünleriyle bizlerleydi. Gagva.com da dekoratif ürünlerin yanında Dylon kumaş boyalarının da satıldığını biliyor musunuz? Eskiyen ya da yenilemek istediğiniz giysilerinizi kolayca Dylon boyaları ile boyamanız mümkün. 2 adet Dylon boya sahiplerine ulaştı bile. Gelecek yorumları merakla bekliyorum :)


Otacı bize Kolay Tarama Spreyi'ni gönderdi. Benim gibi ince telli saçı olanlar için kurtarıcı bu spreyler. Sürekli kullanıyorum fakat Otacı'nın spreyini denememiştim. İlk fırsatta deneyeceğim :)


Dalin aslında hep düşündüğümüz gibi bebek ürünleri üreten bir firma değil. Hassas ciltli olan yetişkinler de bu ürünleri kullanıyorlar. Bebek yağı ve bebek losyonu şu aralar favorim oldu. Kuru ciltlere bebek yağını kesinlikle tavsiye ederim. Bebek losyonu da mis kokulu. Ben severek kullanıyorum. Ürün yazılarını yakında blogtan okuyabilirsiniz. Herkese mutlu akşamlar.

NOT: Mayıs ayında Masum İnciler 2. Okuma Etkinliği başlayacak. 200+ sayfalık kitabınızı hazır edin. Benden söylemesi :)

0 yorum:

Yorum Gönder