Pink Spring Party Detayları #Part1


Severek emek verdiğim, hazırlıklarının 1 ay kadar sürdüğü, Bursalı Kozmetik/Moda Bloggerlarının davet edildiği Pink Spring Party nihayet pazar günü gerçekleşti. Blogger arkadaşlarım ve ben heyecan içinde bekliyorduk. Pazar gün boyu takip edenler tarafından güzel yorumlar yazıldı, gelen her yorum beni daha da mutlu etti ve iyi ki böyle bir şey yapmışım dememe sebep oldu. Bir de üstüne katılan arkadaşlarım da beğenilerini dile getirince mutluluğum katbekat arttı.





İlk olarak mekan sponsorumuz olan Bursa Kitap Evi Otel bizi mükemmel ağırladı. Bizim için Kış Bahçesi hazırlanmıştı. Çeşit çeşit yiyecekler ile masa donatılmıştı. 1 saat önce otele giderek hazırlıklara başladım, sağolsun Büşra ve Gonca erken geldiler ve heyecanımı kontrol etmeme yardımcı oldular :)









Bütün kızlar toplandığında yani saat 13.00'da etkinliğimiz başladı. Derin PR'dan Burcu Hanım, bize Arnica ve Konjac Sünger sunumlarını yaptı. Konjac Sünger'i nasıl kullanacağımızı detaylı öğrendik. Konjac Sünger, yüz ve vücut için kullanılabiliyor. %100 doğal bir ürün ancak alırken dikkatli olmakta fayda var. Orjinal olmayan ürünler de satılmakta. Bu yüzden araştırmadan almamanızı öneririm. Detaylı yazısı yakında blogta olacak zaten :)


Tüm gün bol bol sohbet ettik, fotoğraf çekindik, yedik içtik, Kitap Evi Otel'i keşfetmeyi de ihmal etmedik. Boş odaları gezdik ayrı bir yazıyla otelden bahsedeceğim için fazla detaya girmek istemiyorum. Şu kadarını söyleyeyim üstteki görsel bir odanın manzarası :)







Etkinliğimizde bize destek veren sponsor firmalarımız da vardı. Yeni markalar keşfetmenin, yeni ürünler ile tanışmanın mutluluğunu da yaşadık. Sponsor yazılarım için takipte kalın :)



Bir kitap kurdu olarak kitap hediye etmeden olmazdı. Bu konuda destek olan Trend Yayınevi'ne çok teşekkür ediyorum. Hepimize Hacamat isimli tarihi roman'ı hediye ettiler. İlk fırsatta bir kitap fidanı yapmalı bu romanla :)

Party Kareleri ile sizi başbaşa bırakıyorum. Ne kadar eğlendiğimiz fotoğraflarda açık ve net belli oluyor.




Sol üst; Sevde(Gülsevsar), Tuğba(Makyajbox), Neşe(Bir Mutluluk Atolyesi), Ben, Fatma(Makyajın Kimyası), Selma(Supercellma)
Sol alt; Tuğba(İsim Yoktu), Gonca(Vogue Is Art), Özlem(Modaliza), Büşra(Su ve Makyaj), Nurgül(Nur's Studio), Aycan fotoyu çektiğinden çıkmamış o zaman hemen alt fotoya bakınız soldaki Aycan :)















Bu da Neşe'nin objektifinden ben :)

Selfie çekmeyi de ihmal etmedik :) Birbirinden farklı 4 alanda çektiğimiz bu kareler her zaman her yerde selfie çekebilme kapasitemizi ortaya koyuyor diye düşünüyorum, çünkü birini otel odasını gezerken aynadan çektik :) Bu kareler çekilirken fazlasıyla eğlendiğimizi söylememe gerek yok sanırım. O zaman hemen blogger selfie lere bakalım :)


Modaliza-Özlem'in çekimi


Supercellma-Selma'nın çekimi


Hayata Dair-Aycan'ın çekimi


Su ve Makyaj-Büşra'nın çekimi

Katılımcı Bloglar:


masumkedi87.blogspot.com.tr
birmutlulukatolyesi.com
modalizaa.com
supercellma.com
vogueisart.com
suvemakyaj.blogspot.com.tr
makyajinkimyasi.blogspot.com.tr
makyajboxx.blogspot.com.tr
isimyoktu.blogspot.com.tr
aayparcasi.blogspot.com.tr
nursstuudio.blogspot.com.tr
gulsevsar.blogspot.com.tr

Benden şimdilik bu kadar. Party postlarının devamı gelecek, benden söylemesi. Mutlu sabahlar.

9 yorum:

  1. Canım benim, emeklerine sağlık. Çok uğraşmış, çok itina etmişsin, biz işin eğlence kısmındaydık ve yine keyif aldık. Daha nice organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle, her şey için tekrar 10 100 1000 teşekkür :)

    YanıtlaSil
  2. selfie lerinize bayıldım doğrusu :)
    instagramdan da takip ediyorum bursa blogger buluşmalarınızı gerçekten çok güzel
    sevgiler herkese

    YanıtlaSil
  3. Emeğine sağlık Burcucum gerçekten çok güzel, keyifli ve görenlerin, gelmek isteyip de gelemeyenlerin kıskandıracak bir etkinlik olmuş, benim mazeretim vardı gelemedim ancak ben artık summer party e katılırım hi hi hi :)
    Çok öpüyorum
    Ayrıca resimleriniz de çok güzel çıkmış otel çok hoş...

    YanıtlaSil
  4. blogger buluşmalarında katılanları görmeyi çok seviyorum şahsen tanışamasam da en azından tatlı yüzlerini görmüş oluyorum..

    YanıtlaSil
  5. Emeğin, gösterdiğin özen, güler yüz için teşekkürler cnm :) Cidden çok eğlendik, mekan, hediyeler harikaydı :) Kıyafet ve ayakkabıların için söylenecek tek söz mükemmel :)) sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Canım benim her şey o kadar güzel düşünülmüş , hazırlanmış ki hiç bir kusur yoktu. Hepsi için ellerine sağlık bebeğim. Çok teşekkürler tekrardan :)

    YanıtlaSil
  7. cnm harika bir gün olmuş,keşke orada oldugum bir zaman olsa da katılabilsem,hepiniz çookkk şekersiniz,ellerine sağlık cnm.öpüyorum

    YanıtlaSil
  8. Emeklerine sağlık güzel ve keyifli bir etkinlik olduğu belli.Hepiniz çok güzelsiniz.Sen ayrı bir güzel olmuşsun :) öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  9. Canım bend buradayım buradaki etkinlikleri bana söyler misin

    YanıtlaSil