Masum İnciler Pink Spring Party


Yaklaşık 1 aydır hazırlıklarını sürdürdüğüm etkinliğe nihayet çok az zaman kaldı. Her ne kadar sürekli bir eksik olduğunu hissetsem de hazırlıkları tamamladım ve mutluyum. Blog dünyasındaki 5. yılımın içindeyim. Bu sürede sürekli olarak yazmamış olsam bile hep işin içindeydim. Türkiye'de blogun ne olduğunun bilinmediği bir dönemde blog yazmaya başlamanın artı ve eksilerini gördüm. Güzel şeyler de yaşadım, sinir bozucu şeylere de denk geldim. Ve en sonunda bu işteki deneyimlerime güvenerek bu partiyi yapmaya karar verdim. İyi ki de karar vermişim. Hazırlıkların bile bana çok şey kattığını düşünüyorum.

Bu parti bildiğimiz çılgın partilerden olmayacak tabii ki :) Amacımız eğlenceli bir gün geçirmek, yeni blogger arkadaşlar ile tanışmak, kaynaşmak, fikir alışverişinde bulunmak. İnanın seviyenin yüksek olduğu, kaliteli diye tabir edebileceğimiz bloggerlar ile bir arada olmanın herkese bir katkısı oluyor. Biz bu pazar yani 13 Nisan günü 12 kozmetik/moda bloggerı olarak Bursa Kitap Evi Otel'de buluşuyoruz. Siz de bizi pazar günü instagramdan anlık olarak #masumincilerblog #masumincilerpinkspringparty #pinkspringparty tagleri ile takip edebilirsiniz. Etkinlikte bulunacak olan blogger arkadaşlarıma ve bizden desteğini esirgemeyen firmalarımıza çok teşekkür ediyorum. Detaylar önümüzdeki hafta burda olacak. Herkese mutlu hafta sonları :)

Kitap Evi Otel'den bir kare eklemeden olmazdı :)

4 yorum:

  1. katılacağım ilk etkinlik olacak :) heyecanlıyım. eline, koluna, emeğine sağlık. güzel bir olacak Allahın izniyle :)

    YanıtlaSil
  2. Heyecanla bekleniyorrr :) ♡

    YanıtlaSil
  3. Tesekkurler Seyma :) Aycancim severek yaptim tum hazirliklari umarim guzel olacak :) Fatmacim yarin buyuk gun bende cok heyecanliyim :)

    YanıtlaSil