Limonian ile Yeni Bir Dünya


Limonian, 2013 yılında kurulmuş ve Güney Kore'den kaliteli kozmetik ürün ithalatı yapan bir firma. Limonian aslında bizim tanıdık olduğumuz bir sistemle çalışıyor. Katolog ile satış yapan Limonian'a üye olarak sadece kendiniz için alışveriş yapabilir ya da satış temsilcisi olup satış yaparak, kendi ekibinizi oluşturarak da kazanç sağlayabilirsiniz.

Nasıl Temsilci Olabilirim diye soranlar için kısaca bahsetmek istiyorum. Limonian websitesindeki kayıt formunu doldurarak üye olabilir, gereksiz detaylar olmadan da kazanç sağlayabilirsiniz. Üye olmak için TIK.


Üstelik üye olmak isteyenler hiçbir kayıt ücreti ödemiyor ve sipariş vermek için belirlenmiş bir limit yok. Satış temsilcisi olduktan sonra gerekli eğitimler ile ürünleri tanıyacak ve satış yaparak siz de kazanacaksınız.

Ürünleri inceledim ve ilgimi çeken birkaç ürün oldu. En kısa sürede denemeyi umut ederek sizlerle de bu ürünleri paylaşmak istiyorum.


Güney Kore'de ilk 5 ayda 1 milyon gibi bir satış rakamına ulaşan High-End Touch Fondöten+BB Krem en merak ettiğim ürün oldu. Özellikleri ve ürün incelemesi için TIK.


Cookie 3'lü Set-El Kremleri(Krema, Çilek, Nane). El kremi evde hiç eksik olmaz, sürekli el kremi almak gibi bir huyum da var. O yüzden ilk dikkatimi çeken bu şirin el kremleri oldu. Ürünleri incelemek için TIK.


Cyber Shine Temizleyici Oksijen Maskesi'de aşırı şekilde ilgimi çekti. Ürünü incelemek ve uygulamalı halini görmek isterseniz TIK.

Limonian Website:  TIK
               Facebook:  TIK
               Twitter:  TIK
               Instagram:  @limonian_tr

Son bir kez daha hatırlatarak yazımı burda sonlandırıyorum. Limonian'da Güney Kore'den ithal edilen ve Güney Kore'de oldukça yüksek rakamlarda satılan kaliteli kozmetik ürünleri satılıyor. Ülkemizde almış başını giden bir Kore dizi furyası mevcut. Bu da onun kozmetik versiyonu, açıkçası ürünler ilgi çekici. Deneyip şans vermek gerektiğini düşünüyorum. Herkese mutlu günler.

0 yorum:

Yorum Gönder