Lila Kutu Siparişim


Lila Kutu 19 TL iken hemen her ay alırdım ancak 39 TL'ye çıkınca önce gözlem yapmaya karar verdim. Acilen nemlendiriciye ihtiyaç duyunca kaliteli ürünleri olduğundan Lila Kutu'yu tercih ettim. Biriken puanlarım ile 20 TL indirim olunca da pek güzel bir alışveriş oldu :) Beemy Honey Nemlendirici Krem aldım. Hediyeleri ve malum indirim ile güzel bir alışveriş olduğunu düşünüyorum.

Beemy Honey'nin kullandığım ilk ürünü olacak bu nemlendirici. Kendisiyle ilgili güzel yorumlar okudum. Bakalım ben memnun kalacak mıyım? İlerleyen günlerde cevabı blogumda bulmanız mümkün :)

Lila Kutu bu ürünle ilgili şöyle diyor:

Beemy Honey Nemlendirici Krem, cildi bir yandan beslerken diğer yandan da dış etkenlere ve kurumaya karşı korur. Ayrıca cildin yumuşamasına ve ipeksi bir parlaklığa kavuşmasına yardımcı olur.İçerdiği; nemlendirici etkili bal, besleyici ve canlandırıcı etkili propolis, yumuşatıcı ve antioksidan özellikli zeytinyağı ve E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Kilit mekanizması sayesinde ürünü ilk sizin kullanacağınızdan emin olacaksınız. Tüm cilt tipleri için uygundur. Bal hammaddesi, organik olarak İtalya'da yetiştirilmiştir. Yaklaşık %97,6 oranında doğal içeriklere sahiptir. Parafin, paraben, silikon, SLS, SLES, PEG, PPG içermez. İtalya'dan ithal edilmiştir.



Lila Kutu'nun sevdiğim bir özelliği de her siparişte hediye göndermesi, üstelik alışveriş sonunda seçenekler içinden istediğin hediyeyi seçiyorsun. Daha önce kullanıp memnun kaldığım için Revigen şampuan deneme boyunu seçtim. Önümüzdeki çekilişlerde sizden birine gidecek :) C-Land Mineral Yüz Temizleyici tester'ı da gelmiş. Denemek için sıraya kondu kendisi :)

Benim minik Lila Kutu siparişim böyleydi. Bu da haftanın son postu olsun. Geç oldu ama idare edin artık :) İyi geceler.

0 yorum:

Yorum Gönder