HC Hair Care Complex


Hc Hair Care ürünlerini severek kullanıyorum. Hatırlarsanız ocak ayındaki blogger buluşmamız için firma tarafından şampuan, complex ve ovex ürünleri gönderilmişti. Ben biraz geç başladım fakat iyi ki başlamışım diyorum şu an. 1 aya yakın zamandır kullanıyorum. Şimdiden saçlarımdaki hızlı uzama ve dökülmenin azalması gibi belirtileri fark ediyorum. Çok problemli saçlarım yoktu ancak son dönemde yine dökülmeler artmıştı. Büyük beklenti ile başladığım Complex beni yanıltmadı.

Complex, kimyasal madde içermeyen bitkisel bakım sağlayan bir ürün. Ürün pompalı, her bir saç ayrımına bir fıs sıkarak masajla yedirmek gerekiyor. Saç dipleri bitince saçın kalan kısımlarına da sürüyorum. Ürünü kullanmadan önce saçların kuru olması gerek. Ben 2 saate yakın bekletiyorum. Daha sonra yıkıyorum. Ürünün içinden 2 adet bone çıkıyor, beklerken kafanıza takıp rahatlıkla evde gezebilirsiniz :) Kokusu biraz kötü fakat üründen verim almaya başladığınızda koku önemsiz kalıyor. Haftada 2-3 kez kullanılabilir diyor fakat ben üçer gün arayla kullanıyorum.


Complex'in içinden kılavuz çıkıyor zaten ayrıntılı herşey orda yazıyor. Ben yine de kısaca bahsedeyim.

Saç için gerekli nem ve yağ dengesini sağlar. Saçları besleyerek güçlendiren aktif bileşenler sayesinde dökülmenin önlenmesine ve saç uzama hızının artmasına yardımcı olur. Kepeğin ve saç derisindeki kaşıntının giderilmesinde etkilidir. Yıpranmış saçları onarır, sağlıklı, canlı ve parlak bir görünüm kazandırır. Her saç tipi için kullanıma uygun. Bay ve bayan kullanımına uygundur.


Ben yaklaşık 1 aylık sürede saçlarımın daha parlak olduğunu, sağlıklı göründüğünü, uzama hızının arttığını fark ettim. Şampuan ve Ovex'i aynı anda kullanıyorum. 3'lü bakım yapıyorum. Size de tavsiye ederim. Mutlu haftalar :)

0 yorum:

Yorum Gönder