Doa Kozmetik Alışverişim


Doa Kozmetik'in birkaç ürününü kullanıyordum. Ancak kadınlar günü için %50 indirim yapıldığını görünce almak istediğim birkaç ürünü alıverdim. Siparişim biraz geç ulaştı ancak, sorun yaşamadan sağasağlam geldiler :)

Bakalım neler almışım?


Gül Suyu, denemek istediklerimden biriydi. Tonik olarak kullanmayı düşünüyorum.

Sülfatsız Sandal Ağacı Duş Jeli, Paraben vb. şeyler içermediği için deneme amaçlı aldım. Denediğimde yorumlarım burada olacak.

Geçenlerde yazısını yazdığım Lavanta Suyu'ndan aldım. Stoklamayı hep sevmişimdir :) Nasıl kullandığım ile ilgili yazıyı okumak için TIK


Jojoba Yağı, çekilişlerde hediye etmek üzere sizleri düşünerek iki adet aldım, biri benim biri ilerleyen günlerde şanslı takipçimin olacak :) Nereden çekiliş başlatacağım belli olmaz, en altta tüm sosyal ağ linklerim var, takibe almanızı öneririm. Tırnak bakımı için aldım ancak saç bakımı ve makyaj temizlemede de kullanmak mümkünmüş, deneyimlerim yakında sizlerle olacak.

Kayısı Çekirdeği Yağı, ben aşırı kuru cildim için aldım ancak selülit derdiniz varsa da kullanabilirsiniz, etkili bir yağ imiş.

Hint Yağı'nı önümüzdeki günlerde başlayacağım kirpik-kaş bakımı ile ilgili aldım. Güzel sonuçlar alırsam ayrı bir yazıda detaylı kullanım şeklimi yazarım.


At Kestanesi, Susam ve Mentol Sabunu, annem için aldığım bir üründü, varis sebebiyle aldım ancak yüz kızarıklıklarını gidermede de etkiliymiş, deneyip göreceğiz :)

Bu hafta bol bol alışveriş yazısı olacak. Sürprizler için takipte kalın. Musmutlu günler :)

2 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım, sabunu pek bir merak ettim doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgi ceken bir sabun genel olarak bakalim etkili mi :)

      Sil