Avon -K4- Siparişim


Avon'dan uzun zamandır alışveriş yapmamıştım. Ürün yığılması olduğu için kendime kısıtlama getirmiştim. Bir yandan bitirme projesi yaptım ve uyguladım. Projem sonuç verdi ve ürünler azalmaya başladı. Fırsat bu fırsat deyip birkaç bir şey alıverdim.

Avon Supershock Maskara; daha önce kullandığım bir ürün. Çok memnundum. Görünce dayanamadım stok yaptım :) Bu aldığım kaçıncı maskara bilmiyorum ama günlük çok fazla kullandığım söylenemez. Bu arada fiyatı 12.90 TL

Avoncare Kakao Yağı ve E Vitamini İçeren El Kremi; el kremlerini çok seviyorum. Bu da stoklanmış oldu ama en çok tükettiğim ürünlerden biri de el kremi olduğundan içim rahat :) Fiyatı 3.90 TL.

Avon Naturals Kayısı ve Shea Özlü Dolaşmış Saçları Açmaya Yardımcı Sprey; saçlarım ince telli olduğundan aşırı derecede dolaşıyor. Bu yüzden bu spreylerden bol miktarda kullanıyorum. Kokusu acayip güzel. Fiyatı da çok uygun 4.50 tl.

Avon Naturals Zambak ve Gardenya Kokulu Vücut Spreyi; vücut spreyi kullanmakla ilgili tereddütlerim olsa da denemek için aldım. Kokusuna bayıldım. Sanırım bu vücut spreylerini seveceğim. Fiyatı 6.00 TL.

Şimdilik benden bu kadar. Alışveriş postları devam edecek. Takipte olun. Mutlu günler :)

2 yorum:

  1. Güle güle kullan canım, Supershock ile Zambak ve Gardenya kokulu vücut spreyini ben de seviyorum :))

    YanıtlaSil
  2. supershock merak ediyorum 3 kademeli rimeli :) güle güle kullan

    YanıtlaSil