Acnecinamide Temizleme Jeli


Acnecinamide temizleme jeli yağ içermeyen formüle sahip, her cilt tipi için uygun bir ürün fakat benim cildim aşırı kuru olduğu için tüm yüze uygulamaya cesaret edemedim. Yağlı olan bölge burun bölgem olduğu için ve burnumda ufak siyah noktalar olduğu için sadece burnumda uyguladım. 

Gözenek küçültücü değil bildiğim kadarıyla o konuda bir gelişme görmedim fakat siyah noktaları azalttığı bir gerçek. Ben akne tedavisi olduğumdan yüzümde sivilce vb. bişey yok şükürler olsun :) Hafif hafif burun bölgem yağlanmaya başladı ve siyah noktalar çıkmaya başladı. Problemli ciltler için bir şey diyemem fakat benim için oldukça yeterli bir üründü.

Parlamayı önleyip, siyah noktaları azalttı. Temizleme konusunda da oldukça başarılı. Temizlenmiş hissini yıkadığınızda hissediyorsunuz zaten. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılması öneriliyor.


Ürün Hakkında

Cildi kurutmadan temizleyen,her cilt tipi için uygun yıkama jelidir. Cildi kurutmadan ciltte biriken yağı ve kiri temizler. Gözenekleri açar, sivilce oluşumuna yol açan bakteri yükünü azaltır. Günlük kullanıma uygundur.

Sabah-akşam yüz su ile ıslatıldıktan sonra, ince bir tabaka halinde hafif masaj yaparak uygulanır ve bol su ile durulanır.

0 yorum:

Yorum Gönder