The Body Shop Blogger Etkinliği


Merhaba arkadaşlar

Takip edenler hatırlar daha önce Bursa Korupark The Body Shop'ta bir etkinlik olmuştu, ben de katılmıştım ve o güzellikleri elimden geldiğince sizlere aktarmıştım. Bursa Korupark TBS yenilenen konseptiyle 28 Şubat'ta tekrar açıldı. 1 Mart için aldığımız davete teşrif ettik biz de büyük heyecanla. Mağaza bu konsept ile daha ferahlamış gibi göründü gözüme. Raf düzeni değişen ürünler daha toplu haldeydi, tepelerdeki hediye kutuları da dikkatimden kaçmadı. Çok şirindiler :)


Sosyal sorumluluk projeleri, yerel ticareti destekleme politikaları, insan hakları konusundaki çabaları halen sürüyor. önceki yazımı okumayanlar için hayvanlar üzerinde hiçbir şekilde deney yapılmadığını tekrar vurgulamak istiyorum. Hatta önceki yazımda ruja kırmızı rengi vermek için nasıl bir yöntem izlendiğini yazmıştım, korkunçtu.


Önceki yazıdan farklı şeylerden bahsetmek istiyorum. O yüzden neler yaptığımızdan kısaca bahsedeceğim. Ben her zamanki gibi rujların önünde fazlaca vakit geçirdim. Sevde ile farları inceledik.


The Body Shop'un sınırlı üretim yaptığı saç tebeşirleri biz bloggerlar dışında o an mağazada olan müşterilerinde oldukça dikkatini çekti. Saç tebeşirlerinin mavi ve pembe olmak üzere 2 rengi var. Pembenin yeri bende ayrı her zaman ancak mavi de hoş duruyor :) Özlem, Neşe, Fatma ve Selma'ya saç tebeşiri uygulandı. Saç renkleri farklı olduğundan hepsinde ayrı güzel durdu ancak Neşe siyah saçlı olduğu için mavi saç tebeşiri onda fazla belli olmadı. Ancak Özlem'in sarı saçlarında çok hoş olduğunu söylemem gerek :) Sevde bu ziyaretimizde makyaj uygulaması yaptırdı. Memnun kalıp kalmadığını blogunda yazar diye düşünüyorum.

Selma ile ürünleri incelerken parfüm raflarında oldukça vakit geçirdik. Favori parfümümüz Atlas Mountain Rose oldu. Kokusu muhteşem.

El kremlerini de çok severim. Mağazadaki el kremlerini de iyice inceledim ve Tatlı Badem Yağı İçeren El Kremi'nde karar kılarak denedim. Kokusu mükemmel. El kremi arayışında olanlar cildinize en uygun el kremini The Body Shop'ta bulmanız mümkün.


TBS'yi bu ziyaretimde yeni ürünleri inceleme imkanı da buldum. Dudak parlatıcılara iki renk eklenmiş. Saç tebeşirlerini zaten yazdım. Vitamin e serisine eklenen bir ürün var ki muhteşem. Vitamin E Serum Yağı cildinizde 8 saatlik güzellik uykusu etkisi yaratıyor.


Daha önce var mıydı bilmiyorum ama bu kez dikkatimi çekti ve hoşuma gitti. Müşterilerin mağaza ve ürünler hakkındaki görüşleri notlar şeklinde raflarda yer alıyordu. Bu arada nottaki Burcu ben değilim :)


Gelelim benim ilgimi çeken birçoğunuzunda ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir bitkiye. Shea fırtınası dünyanın yanısıra ülkemizde de sürmekte. Bu üstteki görselde gördüğünüz şey Shea Fındığı. İlginç değil mi? İşte bu bitkiden elde edilen yağ bizim cildimizin dostu, çoğumuz kullanıyoruz değil mi?


Unutmadan camu camu bitkisini bilir misiniz? Ben ilk defa duydum. Nasıl bir şeymiş bu derseniz üstteki görselde kendisinin yapay hali mevcut. Vitamin C serisi ürünleri camu camu özü içeriyor. Bu da aklınızda bulunsun :)

Korupark TBS'de yenilenen konsept sebebiyle birbirinden güzel kampanyalar sizi bekliyor. Tüm cilt bakım ürünlerinde 3 AL 2 ÖDE fırsatı, 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde orjinal boy ürün hediyesi var. Değerlendirmek isteyene fırsat her zaman bulunur :)


Bize o güzel günü hatırlatacak ve kullanıp yorumlama imkanı bulacağımız hediyeler için The Body Shop Bursa Ekibi'ne çok teşekkür ederim. Acaba üstteki karton kutudan neler çıktı? Merak edenler takipte kalsın, önümüzdeki günlerde denemiş ve yorumlamış olacağım.

Yazıma son vermeden önce kolay ulaşım açısından Zafer Plaza ya da Kent Meydanı'nda da The Body Shop'u görmek istediğimizi yeniden belirtmek istiyorum. Herkese iyi haftalar. Mutlu bir hafta olsun :)


Etkinlikten Kareler:









0 yorum:

Yorum Gönder