Sizin Maskaranız Hangisi?


Bu haftaki yazılarıma maskara ile başlamak istedim. Doğru maskarayı bulmak önemli. Kirpik tipinize uygun olmak şartıyla maskaraların harikalar yarattığı bir gerçek. Bu yazı ile uygun maskara arayanlara da tavsiye verebilirim diye düşündüm. Şimdi tek tek inceleyelim :)


Rimmel London Scandaleyes Retro Glam Maskara: Rimmel'in hemen her ürününü seviyorum. Özellikle Kate Moss rujlarından çok memnunum. Maskara'da beni yanıltmadı. Son zamanlarda kullandığım en güzel maskara idi. Dolgun gösterme konusunda çok iyi olduğunu söyleyemem ama günlük makyajda uzun gösterme ve kirpikleri ayırmada başarılı. 

Avon Mega Effects Maskara: Farklı bir tasarım ile maskara dünyasındaki yerini alan bu maskara benim için pratik olmadı. Ben makyaj yaparken fazla vakit harcamayı seven biri değilim. O yüzden pratik ürünler kullanma taraftarıyım. Kirpileri tek tek ayırıyor ve kıvırıyor evet ama dediğim gibi pratik değil ancak kullandıkça pratikleştiğini söylüyor kullananlar. Yine farklı bir deneyim için tercih edilebilir diyorum :)


NYX Doll Eye Volume Maskara: Lila kutu sayesinde tanıştığım bir maskaraydı. İlk denediğim NYX ürünü. Doğal görünüm elde etmek isteyenler mutlaka tercih etmeli. Memnun kaldığım bir maskara oldu. Bende fazla dolgunluk vermedi ama uzunluk ve siyahlık mükemmeldi. Bazı maskaralar sürünce sanki ağırlık yapar ya bu üründe hiç öyle bir hisse kapılmadım.


Avon Ekstra Lasting Maskara: Maskaramın kalmadığı bir dönemde almıştım, çok büyük bir beklentim olmamasına rağmen verim alamadım. Kirpiklerim yapıştı, bu da beni oldukça rahatsız etti. Daha önce Avon'un SuperShock maskarasını kullanıp çok memnun kalmıştım ancak bu üründe o verimi alamadım.

Oriflame Volume Build Maskara: Henüz denemedim, sırada bekleyen maskaralarımdan biri. Hakkında güzel yorumlar okudum. Kullandığımda ayrıca yazarım zaten memnun kaldığım ya da kalmadığım noktaları.

Elite Maskara Volumizes Up To 6x Maskara: Henüz denemedim ancak Elite ürünlerini severek kullanıyorum. En kısa sürede burda olacak ürünlerden biri :)

Benden bugünlük bu kadar. Kullanıp memnun kaldığınız maskaraları yazarsanız sevinirim. Fikir alışverişi iyidir :) Dökülme problemleri vb. yaşamamak için gece yatmadan temizleme yapmak önemli. Hatta mümkün olduğunca çabuk temizlemeye özen gösterin. Herkese mutlu haftalar.

6 yorum:

  1. maybelline onebyone ve avon supershock kullanıyorum memnunum ;) temizlerken ise bebak acı badem sütünü kullanıyorum çok seviyorum yakma ve dökülme yapmadan güzel temizliyor :)

    YanıtlaSil
  2. Supershock kullanıp memnun kalmıştım bende ama maybelline denemedim henüz. Denenecekler listesine ekledim gitti :)

    YanıtlaSil
  3. Temizlemekten kastınız nedir ?Tam anlayamadım .

    YanıtlaSil
  4. @merve çelik maskarayı temizlemeyi kastettim canım :) makyaj temizleme yapıyoruz ya onu demek istedim

    YanıtlaSil
  5. Avon Mega Effect kullandıkça eliniz alışıyor ve harika snuçlar elde edebiliyorsunuz :) Ben hala alışamadım ancak alışan arkadaşlarımda harika görünüm sağlıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen oyle ama ben pratikten yana oldugumdan fazla kullanmadim :)

      Sil