Siz Hangi Makyaj Temizleyiciyi Kullanıyorsunuz?


Bugün bizim için önemli olan ama çoğumuzun önemsemediği makyaj temizliği ile ilgili yazı yazmak istedim. Ben kullandığım ya da stokta bekleyen temizleyicilerimi yazıyorum. Aynı zamanda denediklerimi nasıl kullandığımı da yazacağım. Belki sizin için yol gösterici olur ya da harekete geçmek isteyen ama bir türlü üstünden üşengeçliği atamayan takipçilerim harekete geçme ihtiyacı hisseder :)

Bioderma Sensibio H2O: Muhakkak her akşam kullandığım temizleyici. Genelde temizleme sütü kullandıktan sonra bu temizleyici ile son temizlemeyi yapıyorum. Turuncu Kasa'yı takip ederseniz, bu ürünle ilgili muhteşem kampanyaları oluyor. Ben kampanyadayken almıştım sanırım 20 TL gibi bir şeydi.

Avon Göz Makyajı Temizleyici: Yoğun göz makyajı yaptığımda göz için bunu kullanıyorum. Kolayca çıkardığı için başka bir marka arayışında olmadım. Gayet memnunum, aşırı göz makyajı yapmam ancak maskara, far temizliğinde yeteli oluyor.

Bebak Acı Badem Sütü: Olmazsa olmazlarımdan Bebak'ın efsane temizleme sütü. Her akşam makyaj olsun olmasın yatmadan önce bununla yüzümü temizliyorum. Bununla ilgili ayrı bir yazı yazmıştım ama okumayanlar için kısaca bahsedeyim. Temizlenmiş ele bir miktar ürün dökerek iki elimizde hafifçe sütü ısıtıp yüzümüze yedirerek sürüyoruz, zaten cilt ürünü emiyor ama biraz kalıntı kalıyor ben bu kalıntıdan rahatsız olduğum için lavanta suyu, gül suyu gibi bir ürünle tekrar üstünden geçiyorum. Bu aşamada Sensibio kullanmakta mümkün.

Bebak yazım için TIK

Lavera Organik Temizleme Sütü(2'si 1 arada jojoba ve shea yağı): Organik bir marka olan Lavera ile ilgili geçen haftasonu bir yazı yazmıştım. Lip gloss kullanıp memnun kalmıştım ancak makyaj temizleyicisini henüz deneyemedim ancak merak ettiğim bir temizleyici. Kullandıklarımı bitirdikten sonra başlamayı düşünüyorum. Onunla ilgili ayrıca bir yazı hazırlarım memnun kalırsam :)

Lavera lip gloss yazım için TIK

Avon Makyaj Temizleyici: Yıllardır Avon kullanmama rağmen bu temizleyiciyi hiç kullanmadım. İlginç ama gerçek :) Sırası geldiğinde kullanıp yorumlarım diye düşünüyorum.

Benden bu kadar. Siz hangi temizleyicileri ve temizleme sütlerini kullanıyorsunuz? Fikir alışverişi için bloglardan güzel bir yer yok. Yorumlarınızı bekliyorum. Mutlu akşamlar.

12 yorum:

  1. Kesinlikle Bioderma Sensibio H2O :)

    YanıtlaSil
  2. Silerek temizleme bana göre değil,yüzümü yıkamazsam temizlenmiş gibi hissetmiyorum. o yüzden Lancome'un köpük temizleyicisiyle makyajımı temizliyorum.Göz makyajını bile temizlediği için benim için bulunmaz nimet.Bir taşla iki kuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli olan temizlenmesi zaten :) ama bazen temizleme jelleri de tam temizleyemiyor, arkasindan kullandigimiz tonikte bile kir olabiliyor :)

      Sil
  3. daha önce avon almıştım gözlerimi çok yaktığı için kullanmıyorum beğenmedim, nivea kullanıyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @emirkokusu ben avonun goz makyaj temizleyicisinden memnunum ancak digerini kullanmadim bilmiyorum.

      Sil
  4. Lavera nın (Organik Temizleme Sütü 2'si 1 )arada en çok sevdiğim ürünlerinden bir tanesi hem temizleme özelliği müthiş hemde yüzümde bıraktıgı nemlendirici etkisyle cildimi nazikçe bakımı yapmış oluyor.Cildimi dogal olarak hem temizlemek hemde nemlendirmek cok güzel gönül rahatlıgıyla kullanılacak bır ürün dür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende merak ediyorum. Elimdekiler bitince hemen başlayacağım. Daha da meraklandım :)

      Sil
  5. Bioderma sensibio'yu tek geçerim. Bebak sütünü kullanım şeklin ilgimi çekti. Bir denemekte fayda var diye düşünüyorum ama yüzümü illaki su ile köpürterek temizlemem gerekiyormuş gibi ilginç bir hisse sahibim :) biodermanın temizleme suyunu kullandıktan sonra bir temizleme jeli kullanmadan yatağa yatamıyorum :))
    muhendishi.blogspot.com Beklerim!!! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @muhendishi Bioderma tum temizligi yapiyor. Gercekten guzel bir urun. Bebak'ta kullandiklarim arasinda, denemek istediklerimde var. Kisaca hep bi merak var :)

      Sil
  6. Avonun makyaj temizleyicisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goz makyaj temizleyicisinden memnunum ama digerini deneyemedim henuz :)

      Sil