Mihri Soft Intense Ayak Kremi


Mihri Kozmetik, helal sertifikalı kozmetik ürünleri olması sebebiyle uzun zamandır dikkatimi çekiyordu. Deneme fırsatı bulduğum birkaç ürünü oldu. Bugün bir süredir kullandığım ayak kreminden bahsedeceğim.

Yaza yaklaşırken herkesi bir bakım telaşı aldı :) Özellikle kışın uzun süreler çorap ve bot, çizme içinde kalan ayaklarımız da bir bakım hak ediyor haliyle. Ben ayak bakımı kısmını bu kreme bıraktım. Sonuçlarını da aldım diye düşünüyorum.


Kremi tüm ayağıma uygulamıyorum. Aslında tüm ayağa uygulanabilen bir krem ama ben o şekilde ayak kremi kullanamıyorum. Bölgesel kullanıyorum. Daha çok topuk, ayağın arka bölgesi ve ayağın yan kısımlarına kullanıyorum. Ayak üstü ve ayak altına sürmüyorum. Ama dediğim gibi tüm ayağa uygulanabilir. Kurumuş bölgeleri nemlendirip, topuktaki sertliklere etki ediyor. Düzenli kullanmak çok önemli mi bilmiyorum ama ben düzenli kullanıyorum.

MİHRİ Soft Intense Ayak Kremi'nde etken madde olarak; shea butter, aynısefa yağı, plantago lanceolata leaf extract bulunuyormuş. Koku olarak da hoşuma gitti. Ağır bir kokusu yok, kokuya duyarlı olduğumdan benim için kokusu önemli ancak rahatsız etmedi.

Önemli olan sadece kokusu değil tabii ki. Paraben içermemesi ve hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka olması da benim için önemli. Mihri Kozmetik web sitesinde kremin kullanım şekli ile ilgili şöyle yazıyor.


Kullanım şekli:

MİHRİ Soft Intense Ayak Kremi, duş, spor aktiviteleri sonrasında ve her ihtiyaç duyulduğunda temizlenmiş ve kurulanmış ayaklara hafif masajla uygulanır.

Paraben içermez.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Glutensizdir.
Petrokimyasal içermez.
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Bugünlük benden bu kadar :) Mevsim alerjim başladığından ve doruk noktaya ulaştığından ilaçlarla idare ediyorum. O yüzden bu sıralar postlarda azalma olabilir. Mutlu akşamlar.

0 yorum:

Yorum Gönder